- Adım
- sunqfu
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 11
Evet romu flashladıktan sonra magisk de flashlamak gerekiyor.Her güncellemede magiski tekrar kuracağız o zaman?
Evet romu flashladıktan sonra magisk de flashlamak gerekiyor.Her güncellemede magiski tekrar kuracağız o zaman?
Wipe vs gerek yok değil mi? Sıfırlanmasını istemiyorum şu an telefonunEvet romu flashladıktan sonra magisk de flashlamak gerekiyor.
Bence yazılar vs de güzelEvet 9.9.27 den bende memnun kaldım. Hızı iyi kasmalar yok. Gayet güzel. Keşke simge ve yazıları da azıcık küçültselerdi harika olurdu ama belki buna da alışırız.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fontlar büyük ve gerek mesajlarda gerekse telefon kısmında satır araları çok açık benceBence yazılar vs de güzel
Fontlar büyük ve gerek mesajlarda gerekse telefon kısmında satır araları çok açık bence
Ayarlar, ekran bölümünden ayarlayabilirsinizEvet 9.9.27 den bende memnun kaldım. Hızı iyi kasmalar yok. Gayet güzel. Keşke simge ve yazıları da azıcık küçültselerdi harika olurdu ama belki buna da alışırız.
Evet öyle oluyor miui 11 geldiğinden bu yana öyle orası bilerek mi yapmışlar yoksa sorun mu var anlamadım bendeArkadaşlar ben otomatik karanlık mod kullanıyorum öncelikle. 19:00 ile 06:00 arasında otomatik karanlık mod oluyor.
Gündüz, yani bu saatler dışında her yer normal modda iken bir kişiyi aradığım zaman karanlık moda giriyor. Mi 8 de bunu yaşayan var mıdır?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.