MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Hocam çok fazla uygulama yüklüdür. Bende toplamda 97 uygulama var sistem uygulamaları dahil. Birde Ayarlar>Uygulamalar>İzinler>Otomatik Başlat burdan sistem uygulamaları hariç hepsini kapat istersen.
Yok hocam çok az uygulama var ve hepsinin otomatik başlaması kapalı. Anlayamıyorum gerçekten. Uygulamaları yönet kısmından bakıyorum, xiaomi bulut, cihazı bul falan çalışıyor görünüyor açmama rağmen

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
Arkadaşlar bu evrensel karanlık modu nasıl kapatıyoruz miui12 de? 11 de seçenek vardı ama bunda yok yada ben göremedim. Uygulamaları karanlık moda çevirmesi kötü oluyor. Önümüzdeki güncellemelerde çözülmesi ümidi ile ..

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Arkadaşlar bu evrensel karanlık modu nasıl kapatıyoruz miui12 de? 11 de seçenek vardı ama bunda yok yada ben göremedim. Uygulamaları karanlık moda çevirmesi kötü oluyor. Önümüzdeki güncellemelerde çözülmesi ümidi ile ..
Ekran - Koyu Mod - Bireysel Uygulamalar kısmından kapatabilirsiniz hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatalara bir yenisini daha ekliyorum :) Oyun oynarken WhatsApp bildirimleri boş kutu gözüküyor. Koyu mod ile ilgili bir sorun da olabilir.

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
Ekran - Koyu Mod - Bireysel Uygulamalar kısmından kapatabilirsiniz hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatalara bir yenisini daha ekliyorum :) Oyun oynarken WhatsApp bildirimleri boş kutu gözüküyor. Koyu mod ile ilgili bir sorun da olabilir.

Baktım ama mesela ben osm oynuyorum listede görünmüyor. Oyun içi çok kötü görünüyor. Ayarlarda arama kısmına küresel karanlık mod yazınca sonuçta çıkıyor ama tıklayınca o menü açılmıyor. Muhtemelen ilerde düzeltirler.

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Baktım ama mesela ben osm oynuyorum listede görünmüyor. Oyun içi çok kötü görünüyor. Ayarlarda arama kısmına küresel karanlık mod yazınca sonuçta çıkıyor ama tıklayınca o menü açılmıyor. Muhtemelen ilerde düzeltirler.
Bende tüm uygulamalar gözüküyor. Osm dediğiniz oyunla ilgili bir tanıma sorunu var anladığım kadarıyla. Umarım düzelir ilerleyen versiyonlarda.

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
Bende tüm uygulamalar gözüküyor. Osm dediğiniz oyunla ilgili bir tanıma sorunu var anladığım kadarıyla. Umarım düzelir ilerleyen versiyonlarda.
Sadece osm değil karanlık modun sıkıntılı çalıştığı uygulamalar listede çıkmıyor :D neyse sabır her hayrın başıdır:)

Alaztr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Alttaki beyaz çizgiyi nasıl kaldırıyoruz :D

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Günlük işlemlerde bile hafiften ısınma hissediyorum dostlar sanırım ben romu değiştireceğim haftaya yeni sürümü beklemeden :) Bir Havoc OS macerasına girelim bari haftaya yeni sürüm gelene kadar giggle~~

Pirdeniz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İlker
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Wifi hızı yarı yarıya kesiyor

Üst Alt