Rom [Android 10] Mi 8 Lite Mi Room Stabil v11.0.4.1 İndirme Bağlantısı

Mustafaozemre17

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Yunu
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
1
Hocam selam :) ben bende PDTCNXM 11.0.2 yuklu şuan. Ben android 10 u yüklemek istersem hicbirseu yapmadan twrp den mi yükleyeceğim ? Aynı zamanda twrp den yapmam gereken bir işlem varmı ve yaparsam twrp ucarmi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam selam :) ben bende PDTCNXM 11.0.2 yuklu şuan. Ben android 10 u yüklemek istersem hicbirseu yapmadan twrp den mi yükleyeceğim ? Aynı zamanda twrp den yapmam gereken bir işlem varmı ve yaparsam twrp ucarmi ?
Bu arada twrp surumum 3.2.3 1003 ve güncelleme yapabileceğim bir bilgisayarım yok maalesef. Twrp guncellemezsek bu sürümünde problem yasarmiyiz ?

Son düzenleme:

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
Romu kurdum geçmek istiyenler hiç durmasın geçsin gayet akıcı oyunla 5-5-6 saat alıyorum. Oynadıgım oyun soccer manager 2020 normal youtube nimo tv whatsapp ağırlıklk

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
17
Romu kurdum geçmek istiyenler hiç durmasın geçsin gayet akıcı oyunla 5-5-6 saat alıyorum. Oynadıgım oyun soccer manager 2020 normal youtube nimo tv whatsapp ağırlıklk

bir kaç sarj döngüsünden sonra kullanım istatistiklerinizin görüntüsünü paylaşabilir misiniz, hepimiz için biraz daha sağlıklı veriler olur

Mustafaozemre17

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Yunu
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
1
bir kaç sarj döngüsünden sonra kullanım istatistiklerinizin görüntüsünü paylaşabilir misiniz, hepimiz için biraz daha sağlıklı veriler olur
Bende paylaşacağım şuan yeni kurdum hatta problem oldu düzelttim sıkıntı yok. Ama bir oncrki sürüme göre çok akıcı ve daha stabil ne volte de nede başka bişey de şuan sorun yaşamadık sadece alwyas on display varmı varsa nerede onu bulamadım.

spawn5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
uzman
Cihazım
lg g2
Konular
0
Bende paylaşacağım şuan yeni kurdum hatta problem oldu düzelttim sıkıntı yok. Ama bir oncrki sürüme göre çok akıcı ve daha stabil ne volte de nede başka bişey de şuan sorun yaşamadık sadece alwyas on display varmı varsa nerede onu bulamadım.
bende yuklemek istiyorum ama cihaz kilitli yaziyor yani bootloader isim cok uzun laptopta yok acamayaciz sanirim hocam :)

Mustafaozemre17

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Yunu
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
1
bende yuklemek istiyorum ama cihaz kilitli yaziyor yani bootloader isim cok uzun laptopta yok acamayaciz sanirim hocam :)
Hocam bootloader kısmı biraz sıkıntılı diye biliyorum o kısım hakkında bir bilgim yok ama cihaz açılırken "unlocked"yazıyorsa sıkıntı yok ama "locked"yazıyorsa açılması gerekiyor diye biliyorum.

Mustafaozemre17

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Yunu
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
1
Şöyle bir sorun tespit ettim sadece; Mi Hesaplayıcı uygulamasına girdiğiniz zaman hata vererek kapanıyor ve bu sebeple mi hesaplayici uygulamasını kullanamıyoruz ve bir önceki sürümde de ayarlar uygulamasına girince kapanıyordu. Bu sürümü yükleyen arkadaş varsa eğer mi hesaplayici uygulamasını açmayı deneyebilir mi ?

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
Şöyle bir sorun tespit ettim sadece; Mi Hesaplayıcı uygulamasına girdiğiniz zaman hata vererek kapanıyor ve bu sebeple mi hesaplayici uygulamasını kullanamıyoruz ve bir önceki sürümde de ayarlar uygulamasına girince kapanıyordu. Bu sürümü yükleyen arkadaş varsa eğer mi hesaplayici uygulamasını açmayı deneyebilir mi ?
Dili ingilizceyi seç hesap makinasını aç sonra geri Türkçe yap bende çalışıyor

gungfu155

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cüneyt
Cihazım
redmi note 8
Meslek
yakın dövüş uzmanı
Konular
19
oyunlarda asphalt 9 ve war dragons kasma oluyor oyundan atıyor bazen normal değil bence aosp bakıyorum birşey kestiremedim gözüme gcam en sorunsuz hangi roma kuruluyor .
yoksa miui de kalıp android 9 kurmak daha mı mantıklı ...

Üst Alt