Anladım hocam herşeyin zevkini önceden alıyorsunuz garanti bitsinde bende farklı romlara gecicem inşallah iyi akşamlarGlobal rom kullanmıyorum hocam.
Aynen geri cekilmisAnladım hocam herşeyin zevkini önceden alıyorsunuz garanti bitsinde bende farklı romlara gecicem inşallah iyi akşamlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde güncelleme geri çekilmiş bı sıkıntımı var acaba
Evet şuan konudan indiriyorum kurucamAynen geri cekilmis
Hocam kurunca tecrübelerinizi paylaşırmısınızEvet şuan konudan indiriyorum kurucam
Hocam indirdim kurdum ilk açılış biraz uzun sürdü ve ilk açılışta bı kasti cihaz ama sonradan gayet iyi bir şekilde kullanıyorum ama uzun kullanımda nasıl olur pil nasıl gider bilememHocam kurunca tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Suan cihaza hard reset attim yok boyle bisey yuz tanima ve cekten hemen hemen eski hizina dönmüş ve suana kadar aninasyonlardada iyilesme var gibi bence indirip kurmalisinizHocam kurunca tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Hocam seni model 6gb ramli versiyonu 4 gb ram kasma ihtimali varHocam indirdim kurdum ilk açılış biraz uzun sürdü ve ilk açılışta bı kasti cihaz ama sonradan gayet iyi bir şekilde kullanıyorum ama uzun kullanımda nasıl olur pil nasıl gider bilemem
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Suan cihaza hard reset attim yok boyle bisey yuz tanima ve cekten hemen hemen eski hizina dönmüş ve suana kadar aninasyonlardada iyilesme var gibi bence indirip kurmalisiniz
6gb ram ama alakaso yoktur onla facebookta da baktim herkez memnunHocam seni model 6gb ramli versiyonu 4 gb ram kasma ihtimali var