Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom[Android 10] Mi 8 Lite Global Kararlı v11.0.1.0 QDTMIXM İndirme Bağlantısı
Hocam kurun sonra hard reset atin duzeliyor suan bi sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hatta ben telefonu yaklasik 15 aydir kullaniyorum ilk kez hard reset attim sarj konusunda baya iyi telefonu onceden yuzde yuzken sarjdan cikarinca sabah uyaninca sarj yuzde 95-96 lara dusuykdu suan sabit kaliyo
Hocam ben cihazı TWRP yüklü şekilde kullanıyorum. Versiyon 11.0.7.0. Bilerek güncellemedim. Bu versiyona geçmek için adresteki dosyayı MiFlash ile cihaza mı yükleyeceğim?
Arkadaşlar hangi romda olursak olalım (Beta veya Stabil) o roma ait ZİP/RECOVERY rom dosyasını indiriyoruz ve hiç bir veri kaybı olmadan yeni güncel roma/sürüme geçiş yapıyoruz. Her ihtimale karşı PC'ye,Flash diske , resim,müzik,video vs yedek alın ne olur ne olmaz... Yapacağınız bu işlemlerde...
3-4 gündür kullanıyorum ve ekran süresi hakkında birşeyler yazmak istedim.
Bir önceki sürüme göre android10 da android sistem bir tık daha fazla şarj kullanıyor, aman aman bir şarj harcaması yok göze de çok çarpmıyor ama batarya ve performansa girince kullanımını görebiliyorum sonuçta.
Tam şarj sonrasında 1-1.5 saat civar Real Racing 3 oynadığım zamanlarda ekran süresi 7 saati buluyor, oynamadigim zamanlarda 8 saate kadar kadar uzuyor.
3-4 gündür kullanıyorum ve ekran süresi hakkında birşeyler yazmak istedim.
Bir önceki sürüme göre android10 da android sistem bir tık daha fazla şarj kullanıyor, aman aman bir şarj harcaması yok göze de çok çarpmıyor ama batarya ve performansa girince kullanımını görebiliyorum sonuçta.
Tam şarj sonrasında 1-1.5 saat civar Real Racing 3 oynadığım zamanlarda ekran süresi 7 saati buluyor, oynamadigim zamanlarda 8 saate kadar kadar uzuyor.
Açıkçası android 10 daha iyi geldi animasyonlar, akıcılık daha hızlı gibi gözüküyor ama şarj konusunda 9 daha iyi. Android10'a optimizasyon güncellemesi gelene kadar 9da kalabilirsiniz.
Açıkçası android 10 daha iyi geldi animasyonlar, akıcılık daha hızlı gibi gözüküyor ama şarj konusunda 9 daha iyi. Android10'a optimizasyon güncellemesi gelene kadar 9da kalabilirsiniz.
Hocam skorlara bu kadar takılmayın, Aldanırsınız. Günümüzde en düşük seviye cihaz 1080P video kaydı yapabiliyor, hızlı şarjı destekliyor. Android'i akıcı şekilde çalıştırabiliyor.
bana gece güncelleme gelmiş az önce güncelleme yaptım ufak bir problem yaşadım,
cihaz güncelleme yapmaya başladı daha sonra kapandı birden tabi ben yeniden başlatıyor sandım fakat cihaz güncellemenin ortasında kapandı
daha sonra cihazı tekrar açtım bu sefer mi logolu ekranda altta 3 nokta döne döne durdu bayağı bir sonra telefonu kapattım
tekrar telefonu başlattım ve telefon açıldı güncelleme başarılı olmuş
ufakdan bir korkuttu elimize aldık sandım yaşayan olursa bilgisi olsun.
bana gece güncelleme gelmiş az önce güncelleme yaptım ufak bir problem yaşadım,
cihaz güncelleme yapmaya başladı daha sonra kapandı birden tabi ben yeniden başlatıyor sandım fakat cihaz güncellemenin ortasında kapandı
daha sonra cihazı tekrar açtım bu sefer mi logolu ekranda altta 3 nokta döne döne durdu bayağı bir sonra telefonu kapattım
tekrar telefonu başlattım ve telefon açıldı güncelleme başarılı olmuş
ufakdan bir korkuttu elimize aldık sandım yaşayan olursa bilgisi olsun.