İpucu Android 10 İçin Oyun Hızlandırma

doubt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
6
Merhabalar. Bilmeyen vardır düşüncesiyle oyunlarda fps yükselten seçeneği sizlere göstermek istedim. Göstereceğim olan seçenek tüm Android 10 cihazlarda geçerlidir. İstisnalar olabilir. Ben cihazımda pixel experience plus aosp romunu kullanıyorum note 6 pro kullanıcıları bu roma geçip cihazlarını hızlandırabilirler. Gerçekten çok sade, hızlı ve arayüzü güzel olan bir rom.

Öncelikle geliştirici seçeneklerini Ayarlar > Telefon hakkında bölümünden derleme numarasına geliştirici olana kadar basıyoruz.

Ardından Ayarlar > Ek Ayarlar > Geliştirici Seçeneklerine giriyoruz.
(Bu ayarların konumları romdan roma farklılık gösterebilir.)

Geliştirici seçenekleri üzerinden Oyun Sürücüsü Tercihleri kısmını bulup giriyoruz. Bu ayarı açtıktan sonra hızlandırmak istediğimiz oyunun üstüne basıp Oyun Sürücüsü seçeneğini işaretliyoruz. İlgili oyun artık en az 5-10 FPS hızlanmış durumdadır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
5 10 değil cok etkiliyor benim telefonu. Ama işe yaramadığını söyleyenler de gördüm. Gerçekten güzel bir özellik.

doubt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 10 değil cok etkiliyor benim telefonu. Ama işe yaramadığını söyleyenler de gördüm. Gerçekten güzel bir özellik.
Evet ben de 2 ay önce pixele geçtim daha yeni ayarlarda dolanırken gördüm bu seçeneği benim oyunu da baya hızlandırdı. Ben de hesap açıp paylaşayım dedim bari. En az 5-10 FPS dedim zaten hocam belki cihazdan cihaza farklılık gösterebilir diye.

Moderatör tarafında düzenlendi:

doubt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi