- Adım
- Eren
- Cihazım
- Note 6 Pro
- Konular
- 6
Merhabalar. Bilmeyen vardır düşüncesiyle oyunlarda fps yükselten seçeneği sizlere göstermek istedim. Göstereceğim olan seçenek tüm Android 10 cihazlarda geçerlidir. İstisnalar olabilir. Ben cihazımda pixel experience plus aosp romunu kullanıyorum note 6 pro kullanıcıları bu roma geçip cihazlarını hızlandırabilirler. Gerçekten çok sade, hızlı ve arayüzü güzel olan bir rom.
Öncelikle geliştirici seçeneklerini Ayarlar > Telefon hakkında bölümünden derleme numarasına geliştirici olana kadar basıyoruz.
Ardından Ayarlar > Ek Ayarlar > Geliştirici Seçeneklerine giriyoruz.
(Bu ayarların konumları romdan roma farklılık gösterebilir.)
Geliştirici seçenekleri üzerinden Oyun Sürücüsü Tercihleri kısmını bulup giriyoruz. Bu ayarı açtıktan sonra hızlandırmak istediğimiz oyunun üstüne basıp Oyun Sürücüsü seçeneğini işaretliyoruz. İlgili oyun artık en az 5-10 FPS hızlanmış durumdadır.
Öncelikle geliştirici seçeneklerini Ayarlar > Telefon hakkında bölümünden derleme numarasına geliştirici olana kadar basıyoruz.
Ardından Ayarlar > Ek Ayarlar > Geliştirici Seçeneklerine giriyoruz.
(Bu ayarların konumları romdan roma farklılık gösterebilir.)
Geliştirici seçenekleri üzerinden Oyun Sürücüsü Tercihleri kısmını bulup giriyoruz. Bu ayarı açtıktan sonra hızlandırmak istediğimiz oyunun üstüne basıp Oyun Sürücüsü seçeneğini işaretliyoruz. İlgili oyun artık en az 5-10 FPS hızlanmış durumdadır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.