Rom Android 10 GSI Redmi Note 8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Writhquars

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
Finans
Konular
39

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Arkadaşlar dediğim adımları düzgün ve dikkatli bir şekilde yaptığınız zaman hiçbir sorun olmayacak. Ben bu konuyu mobil platform üzerinden paylaşıyorum o yüzden çok detaylı bir anlatım beklemeyin.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Çünkü konuyu açan kişi çok basit ve sanki gsi yi kuran kişilerin bildiği şekilde yazmış, tecrübesi olanların okuduğunda anladığı şekilde

Hocam,

Twrpyi açıyoruz. Miui, eu miui, mi room gibi romdan geliyorsanız Backup menüsünden vendor dosyasını backup alıyoruz. Ardından pcye bağlayıp cihazdaki twrp klasörünü pc ye yedekliyoruz.

1 Twrp ekranından wipe menüsü, sonra format data seçip yes diyoruz.
2 Restart menüsünden recovery restart yapalım
3 Twrp tekrar açıldı, wipe menüsü, advanced menüsünden cache,dalvik,sistem,data yı seçip siliyoruz. Kalıntı dosya kalmaması için. Orada birde vendor var onu silmeyin.
4 Daha sonra indirdiğiniz rom ve boot dosyalarını pc de bir klasöre çıkartıyoruz. Yani dosyalarımız zip olarak değil img olarak olacak. Bunları cihaza atalım
5 Daha sonra twrp ekranından sol üstteki install menüsüne girelim. Ardından sağ alttaki install image bölümünü tıklayalım. Şuan telefona attığımız dosyaları görüyor olmamız lazım
6 Oradan rom img dosyasını seçelim, ekrana 5-6 seçenek gelecek. Ordan sistemi seçelim
7 Kurduktan sonra ana ekrana dönüp tekrar install/install image seçelim ve ekrandan boot.img dosyasını bulalım. Ekrana gelen 5-6 seçenekten boot olanı seçelim
8 Bu kadar cihazı yeniden başlat

Olurda vendoru silerseniz, restore menüsünden aldıgınız miui vendor yedeği restore edin, unutmayın vendor+rom.img+boot.img üçü olmadan gsi rom çalışmaz

Writhquars

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
Finans
Konular
39
Hocam,

Twrpyi açıyoruz. Backup menüsünden vendor dosyasını backup alıyoruz. Ardından pcye bağlayıp cihazdaki twrp klasörünü pc ye yedekliyoruz.

3 Twrp tekrar açıldı, wipe menüsü, advanced menüsünden cache,dalvik,sistem,data yı seçip siliyoruz. Kalıntı dosya kalmaması için. Orada birde vendor var onu silmeyin.
4 Daha sonra indirdiğiniz rom ve boot dosyalarını pc de bir klasöre çıkartıyoruz. Yani dosyalarımız zip olarak değil img olarak olacak. Bunları cihaza atalım
5 Daha sonra twrp ekranından sol üstteki install menüsüne girelim. Ardından sağ alttaki install image bölümünü tıklayalım. Şuan telefona attığımız dosyaları görüyor olmamız lazım
6 Oradan rom img dosyasını seçelim, ekrana 5-6 seçenek gelecek. Ordan sistemi seçelim
7 Kurduktan sonra ana ekrana dönüp tekrar install/install image seçelim ve ekrandan boot.img dosyasını bulalım. Ekrana gelen 5-6 seçenekten boot olanı seçelim

Olurda vendoru silerseniz, restore menüsünden aldıgınız yedeği restore edin, unutmayın vendor+rom.img+boot.img üçü olmadan gsi rom çalışmaz
Harikasın sen teşekkürler

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Ben öğrendim konudaki 3 dosyayı indirip twrp ye giriyoruz wipe daya yapıp o 3 dosyayı tek tek imaj olarak flasliyoruz ve bitti
Ben sadece system romu twrp den göremedim hocam siz deneyin görebilirseniz ben tekrar denerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam,

Twrpyi açıyoruz. Backup menüsünden vendor dosyasını backup alıyoruz. Ardından pcye bağlayıp cihazdaki twrp klasörünü pc ye yedekliyoruz.

Olurda vendoru silerseniz, restore menüsünden aldıgınız yedeği restore edin, unutmayın vendor+rom.img+boot.img üçü olmadan gsi rom çalışmaz
Teşekkürler hocam tekrar deniyorum

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Açıklama

Android 10 tabanlı AOSP.

Ekran Görüntüleri ;

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kurulum

- Tüm verilerinizi yedekleyin (Önemli)

- Cihaza format data yapın

- İndirmiş olduğunuz system.img dosyasını "system" bölümüne yükleyin.

- Aşağıdaki boot.img dosyasını "boot" bölümüne yükleyin.

Nasıl diğer GSI Rom'lara geçeriz ;

Twrpden wipe data yapıp işlemleri baştan tekrarlayın.

- Yeniden başlatınız

NOT : MAGISK HİÇBİR ŞEKİLDE BOOT ETMEMEKTEDİR.

İndirme Bağlantıları

Rom;

Gapps

Zaten mevcut!

Havoc os olayinida cozdum hocam. Sistem aşırı doldugu icin gapps kuramiyordum, suan on numara oldu.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Link var mı hocam bide ekran görüntüsü ana ekran falan

Link ve anlatımı yarın yapabilirim hocam. Biraz karışık çünkü gapps paketini yüklemek. Resim arıyorsanız note8 konumuzdaki havoc OS 2.9 a bakabilirsiniz. Aynı zaten neredeyse, ek olarak android 10 özellikleri var. Öğlen romu değişip mi rooma geçtim, foto atamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt