- Adım
- Ulaş
- Cihazım
- Xaomi mi 8
- Konular
- 35
OrangeFox ile kurmayı dener misiniz?Hocam dediklerinizi harfiyen uyguladım ama sonuç gene hüsran tekrardan twrp menüsüne atıyor
OrangeFox ile kurmayı dener misiniz?
bir önceki sürümün zip dosyasını indirince sorun çözüldü hocam orange foxu kurdum. acaba bir önce ki sürümde olduğum için sorun yaşar mıyımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirhocam şöyle bi orange linki bldum en alttakini indirdim.
ardından sizin açtığınız konudan twrp yüklü cihaza orange fox kurulumu adımlarını uygulamak istedim fakat indirdiğim zip dosyası ınstall kısmında ne image ne zip olarak gözüküyor. başka bir zip dosyası atınca görünüyorRecovery - Mi 8 Lite OrangeFox Kurulum Rehberi
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık olmalıdır. 1- Şu an telefonunuzda Twrp yüklü ise install kısmına gelip ve install image olarak işaretleyip, indirdiğiniz dosyayı gösterin . Tekrar ekrana gelen seçeneklerden Recovery olanı seçin. 2- Twrp Kurulu Değilse Linklerdeki dosyaları bilgisiyara...forum.miuiturkiye.net
Hocam eu 20.1.9 yüklü şuan bende araştırmalarıma göre MIUI11.2'de android 10 stili navigasyon çubuğu geliyordu ama bende yok. Nereden aktif edebileceğimi bilmiyorum yada eu rom'dan kaldırıldı. Bir bilginiz var mıdır acaba?Wekkly 20.1.9'u indirebilirsiniz.