- Adım
- Ulaş
- Cihazım
- Xaomi mi 8
- Konular
- 35
Hocam pixel romun android 10 versiyonuna geçemiyorum daha doğrusu cihaza android 10 yükleyemiyorum sadece pie versiyonlar yükleyebiliyorum o yüzden böyle bi konu açtımAosp tabanlı romlara geçerseniz kullanabilirsiniz.
Nasıl bir hata alıyorsunuz hocam?Hocam pixel romun android 10 versiyonuna geçemiyorum daha doğrusu cihaza android 10 yükleyemiyorum sadece pie versiyonlar yükleyebiliyorum o yüzden böyle bi konu açtım
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla hocam updated 7 hatası oluyor , açılışta kalmalar oluyor ,tekrar twrp menüsüne atmalar oluyor, fastboot moduna atıyor neredeyse bir sürü rom denedim sadece pie versiyonlar da sıkıntı olmuyorNasıl bir hata alıyorsunuz hocam?
Firmware yüklüyor musunuz hocam?Valla hocam updated 7 hatası oluyor , açılışta kalmalar oluyor ,tekrar twrp menüsüne atmalar oluyor, fastboot moduna atıyor neredeyse bir sürü rom denedim sadece pie versiyonlar da sıkıntı olmuyor
Hocam rom root işlerinden anladığım tek şey rom indirip twrpden ınstall yapmak. Firmware gibi şeyler hiç hakim değilim nasıl olur nerden nasıl yüklenie inanın bilmiyorumFirmware yüklüyor musunuz hocam?
Böyle bir uygulama var işinize yarar miBeyler android 10 da ki gezinti çubuğunu ve tam ekran hareketlerini Android 9 a uyarlayabilir miyim ?
Cihazınıza ait en son sürüm Firmware'yi indirin.Hocam rom root işlerinden anladığım tek şey rom indirip twrpden ınstall yapmak. Firmware gibi şeyler hiç hakim değilim nasıl olur nerden nasıl yüklenie inanın bilmiyorum
Hocam çin olanı android 10 , global olanı ise android 9 çin olanı indirsem sorun olur mu ?Cihazınıza ait en son sürüm Firmware'yi indirin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrpden wipe ->advanced wipe (dalvik cache,cache,system,data) seçeneklerini seçip alttaki sürgüyü çekin. Ardından tekrar wipe kısmından format data deyip yes yazıyoruz. Geri gelip reboot ->recovery diyoruz twrp yeniden başlıyor. Sonrasında firmware ve romu telefona atıp install kısmından ilk önce firmware yüklüyoruz. Ardından romu yüklüyoruz. Geri gelip reboot ->system diyerek telefonu açıyoruz ilk açılış 5-10 dakika sürebilir. Fazla sürer ise işlemleri tekrarlayınız.