- Adım
- Umut Furkan
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Bar Şefi
- Konular
- 275
Android kaç? Hypercam sürümü kaç?Herşeyi konuda anlatıldığı gibi yaptım ama hata veriyor?
Android kaç? Hypercam sürümü kaç?Herşeyi konuda anlatıldığı gibi yaptım ama hata veriyor?
Android 9 hypercam e3Android kaç? Hypercam sürümü kaç?
Android 10 Fix'i hocam bu ayrıca Android 9'da kamera kasma yapmıyor.Android 9 hypercam e3
Tamam hocam teşekkür ederim bende de kasma yaptı ama configi yükleyince düzeldi.Android 10 Fix'i hocam bu ayrıca Android 9'da kamera kasma yapmıyor.
Modülü de ekledjm ama hala kasıyorMİ9SE GOOGLE CAMERA 7.2.14(ANDROİD 10)
NOT:ROOT GEREKLİDİR.
Arkadaşlar merhaba.Mİ9SE İçin 7.2.14 Sürümlü Gcam var. Fakat sadece Android10 için çalışıyor.
Uygulamayı yüklediğinizde kasmalar olacaktır. Bu yazımda kasmayı nasıl yok ederiz bunu anlatacağım.
1)Öncelikle telefonumuza Magisk Kuruyoruz.
2)Daha sonra Google Camerayı kuruyoruz.
3)Magiskte modüller kısmına vermiş olduğum Buffer Fix Gcam Module dosyasını ekliyorsunuz.
4)Dosya kurulduktan sonra telefonu reboot etmeniz gerek yoksa çalışmaz.
5)Reboot ettikten sonra Google camera'nın çalıştığını göreceksiniz.
6)4K 30 FPS Destekli olduğu için diğer sürümleri'de deneyebilirsiniz.
7)Bu sürümde sadece 4K Video çekebiliyorsunuz. Diğer sürümlerde ise 1080P 60FPS videolar çekebiliyorsunuz ve Ois-Eis İkisinden biri gcamde yüklü yani videolarda titreme olmaz.
Arkadaşlar bu modülü kurduğunuz zaman stock kamera,google camera,instagram kamerası çalışacaktır.Whatsapp kamerası çalışmıyor bunu söyleyeyim.
Modülü kurduktan sonra stock kamera ile çekilen fotoğrafların kalitesi düşüyor.Çünkü fix dosyası sadece Google camera için tasarlanmış.
Yani fix dosyası sadece gcam için faydalıdır. Normal sürüme dönmek istiyorsanız Magiskten modülü devre dışı bırakıp telefonu yeniden başlatabilirsiniz.
MAGİSK KURULUM
1)Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2)Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ARKADAŞLAR MANAGER OLAN DOSYAYI KURUYORUZ. DAHA SONRA TWRP'YE GİRİP MAGİSK 20.1 DOSYASINI FLASHLIYORUZ VE TELEFONU AÇIYORUZ.MAGİSK KURULUM BU KADAR.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rootsuz kurma yolu yokmu 44x li google cam ? Mi 9se
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.