Sürüm android 10 ise eski olanı yükleyinARKADAŞLAR BEN HALEN TWRP KURAMIYORUM
YÜKLÜYORUM FASBOOT TA KALIYOR
Eu full sürüm indirtip twrpye yönlendirir. O aracı kullanmadan doğrudan full sürümü indirip twrpden 2 wipe yaparak veri kaybı olmadan yükleme yapabilirsinizyolwerin cihazımda TWRP halihazırda bulunuyor, sürümünü güncellememe gerek var mı? Bir de şu an eu.rom'un 12.0.1 sürümündeyim. Bunu OTA yani bildiğimiz sistem güncelleme kısmından paket seçerek mi güncellemeliyim?
2 wipe dediğiniz şey ilk iki seçeneği seçerek yaptığımız wipe, değil mi?Eu full sürüm indirtip twrpye yönlendirir. O aracı kullanmadan doğrudan full sürümü indirip twrpden 2 wipe yaparak veri kaybı olmadan yükleme yapabilirsiniz
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dalvik/cache ve cache2 wipe dediğiniz şey ilk iki seçeneği seçerek yaptığımız wipe, değil mi?
ANDROİD 11 YÜKLEMİŞTİMSürüm android 10 ise eski olanı yükleyin
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eu betanın paylaştığı twrp sürümü var. Yeni cıkardigu. Veri kod çözme ozelligi yok ama usb flashdan yazilim yuklemeye izin veriyortelefonu açabildinizmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar bende mi 10 kullanıcısıyım
20,11,5 eu rom kullanıyorum bu romu kurana kadar twrp ye girebiliyordum twrp yi açmaya çalıştığım zaman fastboot a geçiyor ve çıkmıyor telefon açılmıyor telefonun ses açma ve kapatma tuşlarına basarak başka bir menüye geçirip öyle açıyorum
twrp ye giremediğim için telefonuda güncelleyemiyorum
ilgilenen ve bilgisi olan arkadaşlara arz olunur