Hocam benim attığım menüdeki ayarlar ile alakalı olabilir mi orda seçili tikler sizde farklı mıAndroid 10 ile alakalı bir durum olabilir. Ama ben sorun yaşamadım, her türlü root işimi gördüm.
Ben dün yükledim hocam çok akıcı özelleştirme türkçe ama gcam ve pubg çalışmıyor tek sorun bu bide Android 10 Romların hepsinde hoparlör cızırtısı var son seste keşke o sorun olmasaYapmayın hocam dünden beri 20 tane rom denedim bide Droid falan çıkarmayın başıma
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam rica etsem magisk gelişmiş ayarlar kısmını ss atabilir misinizBen dün yükledim hocam çok akıcı özelleştirme türkçe ama gcam ve pubg çalışmıyor tek sorun bu bide Android 10 Romların hepsinde hoparlör cızırtısı var son seste keşke o sorun olmasa
Gelişmiş ayarlara nerden giriyoruz hocamHocam rica etsem magisk gelişmiş ayarlar kısmını ss atabilir misiniz
Magisk uygulamasına girdiğinizde karşınıza direk çıkması lazım orayı açıp ss atar mısınız şu şekildeGelişmiş ayarlara nerden giriyoruz hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Magisk uygulamasına girdiğinizde karşınıza direk çıkması lazım orayı açıp ss atar mısınız şu şekilde