- Adım
- İsmail
- Cihazım
- Redmi 5 plus
- Konular
- 7
Orjinal konu linkini koyabilirsen yazarız tabiki.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Orjinal konu linkini koyabilirsen yazarız tabiki.
Yazdım bakalım cevap veren olursa paylaşırım.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dediğiniz dosyayı paylaştığınız linkte göremedim başka bir yerden bulursam eklerim. SS olarak paylaşır mısınız nerede paylaştığını ?Sitede konu sahibi bu çözüm için OverlayFingerprint.zip dosyası paylaşmıştı ama link ölü şuan üyeliğiniz varsa link yenilemesini söyleyebilir misiniz
Henüz bir çözüm olmadığını yazmışlar az önce.Yazdım bakalım cevap veren olursa paylaşırım.
Telefonun açılışında "beta" uyarısı her açılışta geliyor bir kaç defadan sonra dokunmatiği bozmaya başladı. Biraz sıkıntılı beta galiba ben elendim android 9'u kurdum.Bence de sorunsuz çalışmakta.
Araştırmanız lazım.
Bunu denedim ama etkisi olmadı pixel 9 a geçtim önerdiğiniz kernel var mı bu rom için yada farklı rom.Dediğiniz dosyayı paylaştığınız linkte göremedim başka bir yerden bulursam eklerim. SS olarak paylaşır mısınız nerede paylaştığını ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
BOZd46 Sizin dediğiniz eğer bu ise bu PIE başlığı altında yinede denemek isterseniz dosyayı ekledim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ek; 4PDA'da romun konusnu paylaşan "vitches69" 'un mesajı "For dozens, the goodix fingerprint does not work . Until cured." Şu anlık çözüm yok gibi.
Gördüm hocam mesajınızı teşekkür ederim ilgilendiniz o kadarHenüz bir çözüm olmadığını yazmışlar az önce.