Dosyayı MIUI browser ile değil chorome ile inidr. MIUI browser ile indirince eroror 1 hatası veriyordu. chorome ile indir kurulum yapabilirsin. Rom çok güzel çok hızlı ancak yüzde 80 ingilizce. İngilizce takıntım olmasa tek kuracağım rom buydu.error 1 hatasında kalıyorum hocam orange fox ile deniyorum ama yok hatayı geçemedim hala çözümü bilen var mıdır ?
hocam pcden idm ile indirdim olmadı chrome ile indirdim hala aynıDosyayı MIUI browser ile değil chorome ile inidr. MIUI browser ile indirince eroror 1 hatası veriyordu. chorome ile indir kurulum yapabilirsin. Rom çok güzel çok hızlı ancak yüzde 80 ingilizce. İngilizce takıntım olmasa tek kuracağım rom buydu.
Hocam hangi twrp kullanıyorsun. Cunki eorrr 1 hatası dosyanın bozuk olduğu anlamına geliyor diye biliyorum. Bendede başlarda veriyordu hata chorome ile indirdim sonra kuruldu. Birde orange Fox kurulu değilse onu kur. Başka bişey diyemiyorumhocam pcden idm ile indirdim olmadı chrome ile indirdim hala aynı
orange fox ile denedim zaten dediğim gibi bir kaç kez indirdim ama hala aynı, teşekkür ederimHocam hangi twrp kullanıyorsun. Cunki eorrr 1 hatası dosyanın bozuk olduğu anlamına geliyor diye biliyorum. Bendede başlarda veriyordu hata chorome ile indirdim sonra kuruldu. Birde orange Fox kurulu değilse onu kur. Başka bişey diyemiyorum