Soru Analytics,mab,mba app.

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Arkadaslar bu 3 app herzaman arkada çalışıyor ,bunlari dondurmak guvenlimi ne ise yariyor bilen varmi?

evren1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
evren
Cihazım
mi6
Konular
7
Oyla:

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
Rootsuz bu uygulamalari dondurabilmem mümkün mü

Miui içindeki Bloatwareleri durdurmanızı istemedikleri için ne kullanırsanız kullanın benim söylediğim şekilde yapmazsanız kesin kurtuluş yok. Bir tek pil optimizasyonu en yüksek seviyeye getirir arka planda çalışırken çok aktif olmasına sınır getirebilirsiniz.

Magisk zaten kendisi root demek oluyor uygulama içinde ekstra modüller var. DOZE olayı da o modüller yüklenerek oluyor.

Arka planda çalışmasına çok takmayın. Sonuçta Çin de olmadığınız için reklam filan yönlendirme yapamıyor. Bence bir tek herkes gibi bilgi alıp veriyordur arka planda xiaomi ye. Pili de öyle korkunç tüketmemeye özen gösteriyor ki dikkat çekmesin.

Ama benim gibi hiç sevmiyorsanız root şart!
[doublepost=1512373578,1512373247][/doublepost]Bu arada ben de 2-3 aydır okuyup miui nedir anlamaya çalışıyorum. Uzman değilim. Lütfen araştırmadan herhangi bir işe girişmeyin.

Forumda kızıyorlar, her zaman sorulan soruları sitede araştırmadan sorunca size yardımcı olmak için bir iki bildiğimi aktardım. Tavsiyem özellikle yabancı forumları dil sorunu yoksa inceleyin.

Oyla:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Uygulama - Miui Gizli Ayarlar v1.0
Linkte verdiğim konudaki apk yi indirip işlemleri yapabilirsiniz

MI 5s Eu 7.11.30
O uygulamalari kapatmiyor malesef
[doublepost=1512374980,1512374818][/doublepost]
Miui içindeki Bloatwareleri durdurmanızı istemedikleri için ne kullanırsanız kullanın benim söylediğim şekilde yapmazsanız kesin kurtuluş yok. Bir tek pil optimizasyonu en yüksek seviyeye getirir arka planda çalışırken çok aktif olmasına sınır getirebilirsiniz.

Magisk zaten kendisi root demek oluyor uygulama içinde ekstra modüller var. DOZE olayı da o modüller yüklenerek oluyor.

Arka planda çalışmasına çok takmayın. Sonuçta Çin de olmadığınız için reklam filan yönlendirme yapamıyor. Bence bir tek herkes gibi bilgi alıp veriyordur arka planda xiaomi ye. Pili de öyle korkunç tüketmemeye özen gösteriyor ki dikkat çekmesin.

[doublepost=1512373578,1512373247][/doublepost]Bu arada ben de 2-3 aydır okuyup miui nedir anlamaya çalışıyorum. Uzman değilim. Lütfen araştırmadan herhangi bir işe girişmeyin.

Forumda kızıyorlar, her zaman sorulan soruları sitede araştırmadan sorunca size yardımcı olmak için bir iki bildiğimi aktardım. Tavsiyem özellikle yabancı forumları dil sorunu yoksa inceleyin.
Anladim root şart :) çok sağol

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Hocam bilgileri paylaşmaya devam ederseniz memnun oluruz :) Özellikle bildiğim şeyleri bile, tekrar sizin yazınızda okuyup; acaba bildiğim şeyde hata mı var diye mukayese ettirebilecek düzeyde paylaşımınız. Keyifle okuyorum. Tekrar sağolun paylaşımınız için.

Oyla:

hamunpatra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
9
Telefonda pili en çok Analytics tüketiyor. Bu programdan nasıl kurtulabilirim ?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

utrucceh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Note9pro
Konular
0
adb shell üzerinden aşağıdaki kodla rootlu veya rootsuz kaldırabilirsiniz (global romda ve eu romda denendi, sorun çıkmadı):

pm uninstall --user 0 com.miui.analytics
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O uygulamalari kapatmiyor malesef
[doublepost=1512374980,1512374818][/doublepost]
Anladim root şart :) çok sağol
root şart değil, son yorumda belirttim

Oyla:
Üst Alt