- Adım
- ümit
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 59
Arkadaslar bu 3 app herzaman arkada çalışıyor ,bunlari dondurmak guvenlimi ne ise yariyor bilen varmi?
bu uygulamada pil optimisazyon diğe bir seçenek var hepsini optimize etsek pile bir faydası olurmu deneyen varmı sırasıyla performans/pil optimisazyonu diğeUygulama - Miui Gizli Ayarlar v1.0
Linkte verdiğim konudaki apk yi indirip işlemleri yapabilirsiniz
MI 5s Eu 7.11.30
Magisk root yetkisi istiyor dimi
Magisk kendi başına bir root uygulaması zaten
Rootsuz bu uygulamalari dondurabilmem mümkün mü
O uygulamalari kapatmiyor malesefUygulama - Miui Gizli Ayarlar v1.0
Linkte verdiğim konudaki apk yi indirip işlemleri yapabilirsiniz
MI 5s Eu 7.11.30
Anladim root şart çok sağolMiui içindeki Bloatwareleri durdurmanızı istemedikleri için ne kullanırsanız kullanın benim söylediğim şekilde yapmazsanız kesin kurtuluş yok. Bir tek pil optimizasyonu en yüksek seviyeye getirir arka planda çalışırken çok aktif olmasına sınır getirebilirsiniz.
Magisk zaten kendisi root demek oluyor uygulama içinde ekstra modüller var. DOZE olayı da o modüller yüklenerek oluyor.
Arka planda çalışmasına çok takmayın. Sonuçta Çin de olmadığınız için reklam filan yönlendirme yapamıyor. Bence bir tek herkes gibi bilgi alıp veriyordur arka planda xiaomi ye. Pili de öyle korkunç tüketmemeye özen gösteriyor ki dikkat çekmesin.
Ama benim gibi hiç sevmiyorsanız root şart!
[doublepost=1512373578,1512373247][/doublepost]Bu arada ben de 2-3 aydır okuyup miui nedir anlamaya çalışıyorum. Uzman değilim. Lütfen araştırmadan herhangi bir işe girişmeyin.
Forumda kızıyorlar, her zaman sorulan soruları sitede araştırmadan sorunca size yardımcı olmak için bir iki bildiğimi aktardım. Tavsiyem özellikle yabancı forumları dil sorunu yoksa inceleyin.
Miui içindeki Bloatwareleri durdurmanızı istemedikleri için ne kullanırsanız kullanın benim söylediğim şekilde yapmazsanız kesin kurtuluş yok. Bir tek pil optimizasyonu en yüksek seviyeye getirir arka planda çalışırken çok aktif olmasına sınır getirebilirsiniz.
Magisk zaten kendisi root demek oluyor uygulama içinde ekstra modüller var. DOZE olayı da o modüller yüklenerek oluyor.
Arka planda çalışmasına çok takmayın. Sonuçta Çin de olmadığınız için reklam filan yönlendirme yapamıyor. Bence bir tek herkes gibi bilgi alıp veriyordur arka planda xiaomi ye. Pili de öyle korkunç tüketmemeye özen gösteriyor ki dikkat çekmesin.
Ama benim gibi hiç sevmiyorsanız root şart!
[doublepost=1512373578,1512373247][/doublepost]Bu arada ben de 2-3 aydır okuyup miui nedir anlamaya çalışıyorum. Uzman değilim. Lütfen araştırmadan herhangi bir işe girişmeyin.
Forumda kızıyorlar, her zaman sorulan soruları sitede araştırmadan sorunca size yardımcı olmak için bir iki bildiğimi aktardım. Tavsiyem özellikle yabancı forumları dil sorunu yoksa inceleyin.
pm uninstall --user 0 com.miui.analytics |
root şart değil, son yorumda belirttimO uygulamalari kapatmiyor malesef
[doublepost=1512374980,1512374818][/doublepost]
Anladim root şart çok sağol