Yardım Ana ekrandaki uygulama isimleri ve yüz tanima

Agit

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Agit
Cihazım
Redmi note 5 pr
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.0
Telefon Modeli
Redmi note 5 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba Xiaomi redmi note 5 programı kullanicisiyim Ana ekrandaki veya menüdeki uygulama isimlerini nasıl gizlerim ve yüz tanıma özelliği tuş kilitli iken çalışmıyor çalıştırmak işin ekran tuş açma düğmesine yani güç düğmesine bastıktan sonra yuz kilidi devreye giriyor yardımcı olursanız sevinirm

Son düzenleme:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Merhaba Xiaomi redmi note 5 programı kullanicisiyim Ana ekrandaki veya menüdeki uygulama isimlerini nasıl gizlerim ve yüz tanıma özelliği tuş kilitli iken çalışmıyor çalıştırmak işin ekran tuş açma düğmesine yani güç düğmesine bastıktan sonra yuz kilidi devreye giriyor yardımcı olursanız sevinirm
İsimleri şu an için gizleme seçeneği yok hocam, sadece bazı custom romlarda mevcut. Yüz kilidi çalışma mantığı bu şekilde hocam, bunu değiştiremezsiniz.

Oyla:

Agit

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Agit
Cihazım
Redmi note 5 pr
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki ekrandaki yazıları sesli dinleme gibi bir şansım varmi

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Şöyle söyleyeyim o zaman sec ve dinle özelliği var erişilebilirlikte o özelliği nasıl kullanabilirim
Kullandığım romda bende böyle bir özellik yok ama siz Google Play'den " Google Metin Okuma" indirmeniz gerekiyor.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Şöyle söyleyeyim o zaman sec ve dinle özelliği var erişilebilirlikte o özelliği nasıl kullanabilirim
Bahsettiğiniz özelliğin adı talkback... Pek kullanılmayan bir özellik olduğu için pek çok custom romlarda sistem içerisinden ilk çıkartılanlardan biridir. Maalesef şu ben de custom rom kullandığım için tam olarak menü yerini söyleyemiyorum ancak ayarların arama bölümünü kullanarak bulabilir ve aktif edebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt