Soru Ana ekrana düşme.

Tkalkan1979

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
11
YouTube ta video izlerken yada oyun oynarken şebekenin gidip geldiği anlarda direk ana ekrana düşüyor. Bu kullandığım üçüncü Xiaomi fakat İlk defa bu sorunu yaşıyorum. Hattım Turkcell.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rudeboytr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
1
Arkadaşlar ben kendimce sorunu buldum sanırım. Bugün hiç hat gidip gelme, kilit ekranına atma falan olmadı. Bugüne kadar hep magisk yüklü kullanırdım. Bu sefer root yapmadım ve dünden beri hiç problemim yok. Magisk ile nasıl bir bağlantısı olabilir bilemiyorum ama bende sorun çözüldü gibi.
hayırlı olsun :)

Oyla:

rudeboytr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
1
Olmadı. Aceleci davranmisim yine yaptı...
böyle olacağını biliyordum aslında zira benim denemediğim yöntem kalmadı. orjinal recovery çin romu boot kilidi kapatma gibi bir sürü şeyi denedim.

Oyla:

Shadows_d

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Mi8 SE
Konular
1
böyle olacağını biliyordum aslında zira benim denemediğim yöntem kalmadı. orjinal recovery çin romu boot kilidi kapatma gibi bir sürü şeyi denedim.
Ne yapalım hocam aklıma geleni deniyorum ben de :)) 4gli bozuk bir telefonum vardı imei atmayı öğrenip onu bile attim fayda etmedi hehehe
Bir ara usenmezsem oturup loglarla birlikte xiaomiye mail atacağım ama alacağım cevabı biliyorum "bu global bir telefon değil sebeke problemi desteklenmeyen bandlardan olabilir" tarzında bir cevap gelecek.

Oyla:
Üst Alt