- Adım
- serkan
- Cihazım
- Mİ10T PRO 8/128
- Meslek
- Tıbbi Mümessil
- Konular
- 64
Merhaba herkese tam ekran görünümü yapıyorum ve cihazımla alttan kaydırıp ana menüye dönmek istediğimde ana ekran resetlenir gibi oluyor.Kararıp sonra kendine geliyor.
forum.miuiturkiye.net
Tamamdır teşekkürler konuyu düzenleyeyim mi yoksa yeni konu mu açayım3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.Rehber - Forum Kurallarımız
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...forum.miuiturkiye.net
Gereken düzenlemeyi ben yaptım hocam lütfen bundan sonra daha dikkatli olalımTamamdır teşekkürler konuyu düzenleyeyim mi yoksa yeni konu mu açayım
Tamamdır teşekkürler daha dikkatli olurumGereken düzenlemeyi ben yaptım hocam lütfen bundan sonra daha dikkatli olalım![]()
Cihazda yüklü olan rom ekte paylastım kurulum esnasında evet resetledmEk olarak cihazınızda global rom mu yüklü cihazı yeniden başlattınız mı hard reset attınız mı ?
Ram ile alakalı olabilirCihazda yüklü olan rom ekte paylastım kurulum esnasında evet resetledmResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.