Soru Ana ekran ayarları

fatpo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fuat
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
telefonu yeni aldım. 11.06 sürümüne güncelledim ama youtube da izlediğim videolarda bende olmayan özellikler gördüm. app drawer gibi. ayarlarda ana ekran seçeneğinde yer alıyor. bende neden yok acaba? bir kaç daha özellik benim telin ayarlarında yok. sebebi nedir ustalarım. bu konuda bahsedilen güncelleme sayfasına girince sağ üstteki 3 noktadan güncelleme mi yaptırmam lazım?
(sistem app update kısmında da launcher güncellemesi görünmüyor. )
(cihaz hafızasında dosya yöneticisinde downloaded_rom klasöründe " miui_GINKGOGlobal_V11.0.6.0.PCOMIXM_a27.zip " adında 2 gb lık bir dosya var.

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
telefonu yeni aldım. 11.06 sürümüne güncelledim ama youtube da izlediğim videolarda bende olmayan özellikler gördüm. app drawer gibi. ayarlarda ana ekran seçeneğinde yer alıyor. bende neden yok acaba? bir kaç daha özellik benim telin ayarlarında yok. sebebi nedir ustalarım. bu konuda bahsedilen güncelleme sayfasına girince sağ üstteki 3 noktadan güncelleme mi yaptırmam lazım?
(sistem app update kısmında da launcher güncellemesi görünmüyor. )
(cihaz hafızasında dosya yöneticisinde downloaded_rom klasöründe " miui_GINKGOGlobal_V11.0.6.0.PCOMIXM_a27.zip " adında 2 gb lık bir dosya var.
Miui system launcher apk indirerek sizde sahip olabilirsiiz ayrıca bu konu bir soru yardım değil

Oyla:

fatpo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fuat
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam soru olarak düzelttim. peki hangi launcher apk bu acaba? yada beklesem güncelleme olarak gelir mi?

Oyla:

fatpo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fuat
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
anladım. peki bu dosya yöneticisinde ki 2 gb lık zip dosyası ney acaba? dursun mu sileyim mi zip ten çıkarayım mı? oylece dursun mu :)

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
anladım. peki bu dosya yöneticisinde ki 2 gb lık zip dosyası ney acaba? dursun mu sileyim mi zip ten çıkarayım mı? oylece dursun mu :)
Güncelleme gelince rom telefona iner ve paket içerisinden flaşlanir. Eğer guncellediyseniz silebilirsiniz

Oyla:

fatpo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fuat
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
yani bu zip dosyasını yedeklesem ileride güncellemeler yaptıktan sonra tekrar bu sürüme geri gelmek istesem bu romu (samsung da odin ile rom yükleme gibi) flashlayabilir miyim? bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
yani bu zip dosyasını yedeklesem ileride güncellemeler yaptıktan sonra tekrar bu sürüme geri gelmek istesem bu romu (samsung da odin ile rom yükleme gibi) flashlayabilir miyim? bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Hayır. Bootloader kilidi açılması gerekir. Açıldığı taktirde varsa garanti gider. Delta hariç.

Oyla:

fatpo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fuat
Cihazım
redmi note 8
Konular
2
kutuda delta garantisi altında olduğu yazıyor. bootloader kilidini açmam da herhangi bir sakınca olmaz mı yani?

Oyla:
Üst Alt