Yardım Ana bant numarası ve imei kendi kendine gidiyor.

LeLuwni

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.5.2.0 (RCOINXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
2 Gün öncede gitmişti ama gece full kapalı şarjda tutunca kendisi düzelmişti. Şimdi yine aynısı oldu wifi bluetooth var ama mobil veri yok arama yapılmıyor alınmıyor. Rom atıp düzeltmeye çalışıcam IMEI repair yapıcam kilidi açık telefonum kendi imei numaram var şuan bende. Ancak Rom nasıl atılır tam bilmiyorum çok yüzeysel bana yardım edebilecek var mı? Redmi Note 8 cihaz pro değil düz.
Not: Daha önce imei atmayı telefoncuya yaptırmıştık şimdi kendim yapacağım ama imei benim kendime ait imei yani başka bir telefonumdan. Telefonuysa 3 yıl önce falan Türkiye'de almıştım ama kaçak sanırım.

H.kadioglu9

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
hiç kurcalamayın. Note 8 ler artık eskidi kronik baseband arızası başladı. Hepsinde görülüyor. Çözüm ise sdr660'ın kalıplanması ama bu geçici çözüm kısa zaman içinde yine tekrar edecektir.

Oyla:

LeLuwni

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
hiç kurcalamayın. Note 8 ler artık eskidi kronik baseband arızası başladı. Hepsinde görülüyor. Çözüm ise sdr660'ın kalıplanması ama bu geçici çözüm kısa zaman içinde yine tekrar edecektir.
Rom atacağım yine 3 4 ay götürse yeter sonra total değişeceğim telefon.

Oyla:

H.kadioglu9

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Rom atacağım yine 3 4 ay götürse yeter sonra total değişeceğim telefon.
Sorun yazılımsal değil ki. Rom atarsanız rom atmış olacaksınız. Ama yine uğraşmak isterseniz uğraşın sorun donanımsal ve pek tamiri olmayan bir arıza.

Oyla:
Üst Alt