Soru Amoled ekranlı hangi cihaz?

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi Room 9.12.19
Telefon Modeli
Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese selam.

Şu sıralar amoled ekranlara takıntım başladı. Özellikle siyah renk ve AOD için. Mevcutta Mi 8 Lite kullanıyorum ancak amoled ekrana sahip bir cihaza geçmeyi istiyorum.

Xiaomi ailesinden amoled ekrana sahip hangi cihazı önerirsiniz ve neden?

Ek olarak önereceğiniz cihazın ortalama piyasa fiyatını da belirtirseniz konuyu inceleyecek diğer arkadaşlar için de faydalı bir konu olabilir.

Not: Lütfen Xiaomi dışında bir marka önerisinde bulunmayın.

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Bence samsung renkleri patlatiyor bilerek. Xiaomide de renk ayarlariyla oynayarak ayni parlakliga ve renklere ulasilabilir sanirim. Tabi belki bu s10 seviyesi olmaz da s9 seviyesi olur. Mi 9t pro ekrani samsung uretimi zaten. En kalitelisi olmasa bile iyidir yine. Yan yana 2 telefonda renklerle oynayarak karsilastirmak lazim.
Amoled ve lcd farki, siyah arka plan olmadikca pek belli olmuyor cogu yeni ust seviye telefonda. Gerci cogu amolede gecis yapti zaten. Yeni trendimiz bu. Siyah olayi guzel ama yine de beyazi özletiyor bana. S10 dahil buna...

Oyla:

MuratY

Marka değil, teknoloji fanboyu
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Samsung Note10+
Konular
21
Gerçek amoled deneyimi, gerçek aod deneyimi yaşamak istiyorsanız Samsung modellerini tavsiye ederim.

Not: 10 gün öncesine kadar note 9 kullanıyordum.

Oyla:

emrsaydin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Aydın
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Mi 9,Note 10 veya Mi 9 Lite.Mi 10 da olabilir tabi.Beklemek size kalmış.

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Gerçek amoled deneyimi, gerçek aod deneyimi yaşamak istiyorsanız Samsung modellerini tavsiye ederim.

Not: 10 gün öncesine kadar note 9 kullanıyordum.
Aod konusuna katılıyorum kesinlikle. 3. Partiler de calismiyor cogu zaman. Arc lightning notification uygulamasi ile mesaj ve arama ikonlarini ekranda gostermeyi basarabildim ama her uygulama olmuyor. En azindan iletisim uygulamalari calisiyor.

Oyla:

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Amoledin farki cok buyuk ortadadir. Dokunmatik algilamasi, Renkler, Guc tuketimi olarak her turlu ips ekranlardan ondedir.
Gelelim marka onerisine, eger xiaomiden devam etmek isterseniz, Mi9 Veya Mi9T proya bakin derim. Mi9 Un Paneli biraz daha kalitelidir ama Mi9T Proda centiksiz kullanim Bana gore Daha iyi bir tercih olurdu.
Amoled ekranda tam bir Deneyim yasamak isterseniz Oneplus 7T Pro ya bakin derim. suanda kullandigim bir telefondur kendisi ve 90Hz ozelligi, 500PPI orani ile Note10 Plusdan bile daha iyi renkler, daha fazla akici bir Deneyim sunmakta.

Oyla:

Tati80

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
Amoledin farki cok buyuk ortadadir. Dokunmatik algilamasi, Renkler, Guc tuketimi olarak her turlu ips ekranlardan ondedir.
Gelelim marka onerisine, eger xiaomiden devam etmek isterseniz, Mi9 Veya Mi9T proya bakin derim. Mi9 Un Paneli biraz daha kalitelidir ama Mi9T Proda centiksiz kullanim Bana gore Daha iyi bir tercih olurdu.
Amoled ekranda tam bir Deneyim yasamak isterseniz Oneplus 7T Pro ya bakin derim. suanda kullandigim bir telefondur kendisi ve 90Hz ozelligi, 500PPI orani ile Note10 Plusdan bile daha iyi renkler, daha fazla akici bir Deneyim sunmakta.
one+ 7 pro nasıl hocam sizce yani herhangı bır Xiaomi marka telefonlardan hangısıyle eş değer,, özellikle kamera acısından

Oyla:
Üst Alt