Soru Amoled ekranlı hangi cihaz?

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi Room 9.12.19
Telefon Modeli
Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese selam.

Şu sıralar amoled ekranlara takıntım başladı. Özellikle siyah renk ve AOD için. Mevcutta Mi 8 Lite kullanıyorum ancak amoled ekrana sahip bir cihaza geçmeyi istiyorum.

Xiaomi ailesinden amoled ekrana sahip hangi cihazı önerirsiniz ve neden?

Ek olarak önereceğiniz cihazın ortalama piyasa fiyatını da belirtirseniz konuyu inceleyecek diğer arkadaşlar için de faydalı bir konu olabilir.

Not: Lütfen Xiaomi dışında bir marka önerisinde bulunmayın.

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Herkese selam.

Şu sıralar amoled ekranlara takıntım başladı. Özellikle siyah renk ve AOD için. Mevcutta Mi 8 Lite kullanıyorum ancak amoled ekrana sahip bir cihaza geçmeyi istiyorum.

Xiaomi ailesinden amoled ekrana sahip hangi cihazı önerirsiniz ve neden?

Ek olarak önereceğiniz cihazın ortalama piyasa fiyatını da belirtirseniz konuyu inceleyecek diğer arkadaşlar için de faydalı bir konu olabilir.

Not: Lütfen Xiaomi dışında bir marka önerisinde bulunmayın.
Mi9t amoled.keyfini centiksiz surun :)

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bütçe nedir ?

Oyla:

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
Hocam tam olarak sizin istediğiniz cevap değil lakin, redmi 5 plustan mi 8 se amoled cihaza geçtim, ve inanın öyle fark edilecek bir fark yok.. :)

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Redmi note 7 den mi 9t pro ya geçtim. Fotoğrafçılık, tasarım, oyun gibi işlerle uğraşmıyorsanız amoled ekran farkını farketmezsiniz bile. Bütçenize göre mi9t ya da mi 9t pro öneririm.

Oyla:

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk etapta bütçe harici önerileri almak isterim.
Amoled ekranın farkını çok net bir şekilde hissetmek mümkün bence. Ha bu fark Xiaomi cihazlarda hissedilmiyor olabilir onu da kullanan olarak sizler belirtiyorsunuz zaten.
Şu an eşimde Samsung Galaxy S10 plus var ve renkler inanılmaz fark yaratıyor. Tabi ki şu an o cihaz üst düzey kıyas olmaz diyeceksiniz ancak ekran kalitesi değil renk doygunluğu ve doğruluğu benim kıstasım.

Belirttiğim gibi Xiaomi bu alanda yeteri kadar fark açamadı diyorsanız farklı markalara yönelmek de bir seçenek haline gelebilir benim için.

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Amoled ekranın farkını çok net bir şekilde hissetmek mümkün bence. Ha bu fark Xiaomi cihazlarda hissedilmiyor olabilir onu da kullanan olarak sizler belirtiyorsunuz zaten.
Şu an eşimde Samsung Galaxy S10 plus var ve renkler inanılmaz fark yaratıyor. Tabi ki şu an o cihaz üst düzey kıyas olmaz diyeceksiniz ancak ekran kalitesi değil renk doygunluğu ve doğruluğu benim kıstasım.

Belirttiğim gibi Xiaomi bu alanda yeteri kadar fark açamadı diyorsanız farklı markalara yönelmek de bir seçenek haline gelebilir benim için.
Hocam one plus 7 proya 7t pro da güzel amoled farkını yaşamak için farklı markalarda

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75

Samsung ekranıyla yarışamaz hocam hiçbiri(LG G7 hariç)eğer istediğiniz sadece mükemmel ekransa S serisine doğru kayın.Daha canlı,daha beyaz,daha doğru ve daha parlak bir ekran isterseniz LG G7 zirvede.Ama IPS paneli var.

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162

Bütçe harici önerim mi 10 beklemek.

Oyla:
Üst Alt