Soru Amoled Ekran Değişimi Sağlıklı mı?

ASKSY

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aslsy
Cihazım
Mi8
Konular
4
Merhaba, Mi8 model telefonumun ekranı değişmesi gerekiyor. İstanbul Kadıköy tarafında gün içinde 1 2 saatte değişen yerler var. Takılan ekranlarada 600 - 1000 tl arasi fiyat veriyorlar. Orjinale yakın orjinal değil deniyor. Lcd panel galiba. Tam orjinali piyasa da bulunmaz deniyor. Bu tür Amoled ekran değişimi yapanlar deneyimini paylaşabilir mi?

Amoled gibi canlı mı?

Dokunma hassasiyeti orjinali gibi mi?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Merhaba, Öncelikle servisle görüşüp ellerinde orjinal parça var mı fiyatı nedir bilgisini alıp, sonrasında dış piyasa değerlendirmesi yapabilirsiniz. Dış piyasa da satılan ürünler asla orjinali gibi olmaz.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Yan Sanayi ekran kullanmayın orjinal ekranın yerini hiç bi şekilde alamaz canlılık dışında görüntü kalitesi dokunmatik hassasiyeti her anlamda geri kalır ayrıca kimse malına kötü demez aklinizda bulunsun satıcıların süslü kelimelerine aldanmayın mecburiyet varsa taktirabilirsiniz.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Yan sanayi almayın kesinlikle tahtakalede revize filan satıyorlar orjinali zaten ancak ya serviste yada 2. El olarak bulursunuz revize tavsiye edebilirim tabi kalitesine bağlı onunda

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
Hocam Xiaomi Enes Budak var.Orjinal parçalarıyla değişim yaoıyor adam.Bir de ona sor.Onda yoksa Cep Yazılım Muhammet Işık var bir de ona sor.

HasanVersion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
iPhone 13
Meslek
Üni Öğrenci
Konular
4
piyasa nasıl oynadı bilmiyorum ama geçen sene orijinal Amoled için 1100tl gibi bir fiyat söylenmişti kur farkını göz önünde bulundurursak 1500+ gibi gözüküyor. Bahsettiğiniz aralıkta amoled olacağını zannetmiyorum. Ama şahsen 4 senelik cihazın ekranına böyle fiyatlar verilmez. Bence ya iyi bi yerden lcd panel taktırın ya da ikinci el parça satan yerlerden ekranı temin etmeye çalışın

Üst Alt