Bunu en güzel deneyip dinleyerek anlayabilir siniz. Sağlam bir müzik kulağı olan biri bu işi çözüme kavuşturabilir benceDolby kullanıyorum ve bana eşsiz bir müzik keyfi yaşatıyor. Bunun dolby den farkı yada artısı nedir merak ettim şimdi?
Dolby ile bu modu aynı anda çalıştırırsak ne olur acabaBunu en güzel deneyip dinleyerek anlayabilir siniz. Sağlam bir müzik kulağı olan biri bu işi çözüme kavuşturabilir bence
hocam bu işlemleri yapmak hoperlörde sesi mi yükseltiyor ya da ses kalitesine yönelik bir çalışma mi cihazim mi 6Not: Bu işlem Root gerektirir. Yedek almadan çalışmayınız. Oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim
* Android 4.0 + (Android 8 ve 9 da çalışır)
Root destekli bir dosya yöneticisi ile;
- system/build.prop aç aşağıdaki kodu en alta ekle ve kaydet
Kod:#Audio Engine lpa.decode=false audio.decoder_override_check=true use.non-omx.mp3.decoder=false use.non-omx.aac.decoder=false ro.audio.hifi=true persist.audio.hifi=false persist.audio.hifi.volume=73 av.offload.enable=false audio.deep_buffer.media=true audio.offload.buffer.size.kb=32 audio.offload.multiple.enabled=false audio.offload.passthrough=false af.fast_track_multiplier=1 audio_hal.period_size=192 audio.offload.gapless.enabled=true
2. Ekteki dosyaları TWRP ile yükleyin
Mi5 ve Redmi Note 7 cihazımda denedim. Ses benim için keyifli
Teşekkürler
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben kulaklık ve dahili hoparlörden güzel bir ses aldığımı düşünüyorum. Tabi ki psikolojik de olabilirhocam bu işlemleri yapmak hoperlörde sesi mi yükseltiyor ya da ses kalitesine yönelik bir çalışma mi cihazim mi 6
hocam ben kulaklik için hifi modülü indirdiydim bence kulaklik performansını baya iyileştirdi eğer bu modülde aynı işleve sahipse yüklememe gerek kalmaz sanıyorumBen kulaklık ve dahili hoparlörden güzel bir ses aldığımı düşünüyorum. Tabi ki psikolojik de olabilir
Tamam o zaman rom değiştirirken bir denerim belki rom çöker diyeDenemeden bilemeyiz