- Adım
- Eyüp Batuhan
- Cihazım
- Mi 10T
- Konular
- 81
Piyasadaki en iyi F/P ürünü, iyi günlerde kullanınAyneen.
Piyasadaki en iyi F/P ürünü, iyi günlerde kullanınAyneen.
Teşekkür ederim. İleride bi kulaklık almam lazım mikrofonu güzel, ses kasarken zorlanıyorum.Piyasadaki en iyi F/P ürünü, iyi günlerde kullanın
Ucuza bulursanız bana da haber edin hocam Her geçen gün ilgilendiğim kulaklıkların fiyat artışlarını izlerken kayboluyorum...Teşekkür ederim. İleride bi kulaklık almam lazım mikrofonu güzel, ses kasarken zorlanıyorum.
Zor hocam dolar euro aldı başını gitti kışa kadar dayanıcam kışın biraz düşer döviz.Ucuza bulursanız bana da haber edin hocam Her geçen gün ilgilendiğim kulaklıkların fiyat artışlarını izlerken kayboluyorum...
Umarım düşer hocam. Bana soracak olursanız zannetmiyorum düşeceğini ama hayırlısı.Zor hocam dolar euro aldı başını gitti kışa kadar dayanıcam kışın biraz düşer döviz.
Ekran kartını mayıs ayında 2500 liraya sattım hocam. Yerine rx 5600 xt aldım. Şuan onunda fiyatı uçtu biraz.Ekran kartını ayrı satmayı düşünür müsünüz düşünürseniz fiyatı nedir?
Ön yargısını bi kıramadı insanlar AMD'ye karşı. Ryzen serisi ile AMD artık eskisi gibi değil. Ryzen 5 2600'ün rakibi intel tarafında İ5-9400F. Yapılan testlerde bazı oyunlarda Intel bazılarında ise AMD önde fakat AMD daha ucuz ve oyun+yayın konusunda daha iyi.Bu işlemcinin İntel'deki karşılığı nedir acaba? 2.el bir kasa arıyorum ama hep amd görüyorum işlemcilerde. Amd alma dedi bir arkadaş bilgim olmadığı için ikilemde kaldım.
Cevabınız için teşekkür ederim.Ön yargısını bi kıramadı insanlar AMD'ye karşı. Ryzen serisi ile AMD artık eskisi gibi değil. Ryzen 5 2600'ün rakibi intel tarafında İ5-9400F. Yapılan testlerde bazı oyunlarda Intel bazılarında ise AMD önde fakat AMD daha ucuz ve oyun+yayın konusunda daha iyi.