Amazfit pace ilk çıktığı zamanlarda böyle bir dil sorunu vardı. Güncellemeler ile bu sorun giderildi. Telefonun dili Türkçe iken saati tanıtıp kullanabilirsiniz. Saatin dil seçeneklerinde Türkçe yok ancak custom rom ile Türkçe kullanabilirsiniz.Arkadaşlar bende Amazfit Pace modelini almayı (Xiaomi TR Garantili) düşünüyordum. Fakat, telefonu bağlı kullanmak için ingilizce dilinde kullanmak gerekiyormuş diye vazgeçmiştim. Şimdi bu yazıya rastladım. Kafam karıştı. Hadi telefonu bağlarken ingilizce neyse de sürekli telefonun da ingilizce olması kötü bir durum. Şimdi yazılanlara baktım da acaba alsam saati Türkçe yapabilir miyim becerebilir miyim bilmiyorum. Rom falan atınca garanti dışı kalır sanırım di mi ?
Hocam iyi akşamlar yeni bir güncelleme geldi ama şimdide zırt pırt ışığını yakıyor saat az sallaninca şarjı çabuk biter bunun bu şekildeEvet hocam sıkıntısız kullanabilirsiniz
Bilgisayarsız mümkün değil hocam, güncellemenin getirdiği genel bir hata değilse factory reset deneyin.Hocam iyi akşamlar yeni bir güncelleme geldi ama şimdide zırt pırt ışığını yakıyor saat az sallaninca şarjı çabuk biter bunun bu şekilde
Birde bilgisayarsız Türkçe yuklemem zor dimi hocam
Selametle
Hocam androide 2.6.2 sürümü geldi bu sürümün amazfit watch türkçe versiyonu çıkar mı? Yada ne zaman çıkar??? amazfit Stratos 2.3.6.1 güncellemesi geldi saate bu saatin türkçe costum romu var mı ? Yada gelecek mi bilgilendirirseniz hem saati hem de android uygulamasını artık son sürüm türkçe şekilde kullanmak istiyoruz ... Saate türkçe sürüm getirilmesi için yapabileceğimiz bişe var mi xiaomi yetkililere nasıl baskı yapabiliriz ))Güncellendi.
- Support Spanish and Russian.
- Minor bug fixes.
Bir süredir huawei watch kullandığım için amazfit watch güncellemelerini takip edemedim, yoğunluk durumuna göre bügün yada yarın son sürüme Türkçe dil ekleyip upload ederim Stratos için yapılan custom romlara xda dan bakabilirsiniz. Stock roma Türkçe ekletmek için huami ye mail yoluyla baskı yapabilirsinizHocam androide 2.6.2 sürümü geldi bu sürümün amazfit watch türkçe versiyonu çıkar mı? Yada ne zaman çıkar??? amazfit Stratos 2.3.6.1 güncellemesi geldi saate bu saatin türkçe costum romu var mı ? Yada gelecek mi bilgilendirirseniz hem saati hem de android uygulamasını artık son sürüm türkçe şekilde kullanmak istiyoruz ... Saate türkçe sürüm getirilmesi için yapabileceğimiz bişe var mi xiaomi yetkililere nasıl baskı yapabiliriz ))
Bir süredir huawei watch kullandığım için amazfit watch güncellemelerini takip edemedim, yoğunluk durumuna göre bügün yada yarın son sürüme Türkçe dil ekleyip upload ederim Stratos için yapılan custom romlara xda dan bakabilirsiniz. Stock roma Türkçe ekletmek için huami ye mail yoluyla baskı yapabilirsiniz