- Adım
- Adil Musa
- Cihazım
- Yi 2 4K
- Konular
- 1
Uygulamaları Amazfit Pace saatimize yüklemek için iki yöntem bulunmaktadır.1-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkullanarak:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
2-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkomutları kullanarak:
- adb shell pm list packages - saatimizdeki yüklü uygulamaları listemelek için kullanılan komut
- adb install dosyaadı.apk - saatimize uygulama yüklemek için kullanılan komut
- adb uninstall uygulama.adı - uygulamaları kaldırmak için kullanılan komut (uygulama listesinde görünen uygulama adını yazınız örn: com.saglia.amazgallery)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Uygulama Listesi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Amazfit Pace saat için galeri uygulaması
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Amazfit Pace saat için hesaplayıcı uygulaması
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Amazfit Pace saat için takvim uygulaması
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Amazfit Pace saat için solitaire oyunu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Amazfit Pace saat için shooter oyunu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Amazfit Pace saat için flappy bird oyunu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Amazfit Pace saat için için zar atma oyunu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Amazfit Pace saat için işlevsel bir timer uygulaması
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Amazfit Pace saat için işlevsel diğer timer uygulaması
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Amazfit Pace saat için wifi aktifken kullanabileceğiniz browser uygulaması
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Amazfit Pace saat için ses kaydedici uygulaması
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Amazfit Pace saat için media player uygulaması
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Amazfit Pace saat için işlevsel bir file manager uygulaması
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Amazfit Pace saat için benim daha çok beğendiğim file manager uygulaması
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Amazfit Pace saat için notepad uygulaması, kullanabilmek için minium-wear klavye kurulu olması gerekiyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Amazfit Pace saat için gps posizyonu kullanarak offline haritalar üzerinde konumunuzu görüntüleyebilen işlevsel bir uygulama.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Amazfit Pace saat için klavye uygulaması. Uygulamayı yükledikten sonra klavyeyi etkinleştirmek için aşağıdaki adb komutlarının kullanılması gerekir:
-adb shell ime enable com.whirlscape.minuum/.MinuumKeyboardService mSettingsActivityName=com.whirlscape.minuum.Minuum PreferenceActivity
-adb shell ime set com.whirlscape.minuum/.MinuumKeyboardService mSettingsActivityName=com.whirlscape.minuum.Minuum PreferenceActivity
-adb shell ime disable com.huami.watch.input/.HuamiIME mSettingsActivityName=com.huami.watch.input.SetupActivity
* Varsayılan giriş yöntemi ile devam etmek için saatinizden wifi seçimi menüsüne giriniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Klavye geçişlerinde (minuum - huami) komut yazmaya gerek kalmadan saat üzerinden geçiş yapmamızı sağlayan uygulama.
Sevgili üstadım bu aralar buralarda çok dolaşıyorum biliyorum ama bu saatin ölçtüğü rakımı nerden bakıyoruz? Ya da rakım ölçen bi uygulama yükleyebilir miyim boot falan etmeden ?