- Adım
- Baki
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 3
Guncelleme ne zaman gelecek?
Guncelleme ne zaman gelecek?
İyi günler bende de GPS problemi çıktı bu konuda bilgisi olan varmı
5 farklı yere aynı şeyleri yazarak, flood yapmışsınız, diğer mesajlarınız silindi, lütfen tekrarlamayınızİyi günler bende de GPS problemi çıktı bu konuda bilgisi olan varmı
Şuan Çin için Beta da ..
[doublepost=1528003561,1528003489][/doublepost]
Amazfit uygulamasında senkronizasyon yapın sonra eşleşmeyi kesin saat fabrika ayarlarına dönünce bir daha bağlayın isterseniz verileri geri de yüklersiniz birde öyle deneyin
Beklemete devam o zaman. Guncellemeler ile bozdular cihazi. Sarji cok iyi gidiyordu. Umarim bu guncelleme ile duzelir.
5 farklı yere aynı şeyleri yazarak, flood yapmışsınız, diğer mesajlarınız silindi, lütfen tekrarlamayınız
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Şuan Çin için Beta da ..
[doublepost=1528003561,1528003489][/doublepost]
Amazfit uygulamasında senkronizasyon yapın sonra eşleşmeyi kesin saat fabrika ayarlarına dönünce bir daha bağlayın isterseniz verileri geri de yüklersiniz birde öyle deneyin
Kusura bakmayın. Bir daha tekrarlamam
[doublepost=1528014004,1528013832][/doublepost]
Tesekkurler Hocam 2kere saate reset atmıştım değişmedi ancak bu amazfit uygulamasinda senkronizasyon yapın demişsiniz bu tam uygulama da hangi bolumde
Hocam dedigini yaptım bisiklet emojisi çıktı senkronizasyon dediğin bumuyduuygulamanın ana ekranında yukarıdan aşağı çekin A-GPS verilerini senkronize edecek deneyin olmaz ise baştan rom kurmak şart
Hocam dedigini yaptım bisiklet emojisi çıktı senkronizasyon dediğin bumuydu
Hocam sport ve Health sync olduAltta bir bar belirecek orada A-GPS senkronizasyon yapıyor mu oraya bak