Soru Amazfit Öneri Önemli...

erdemsaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem SAKA
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
5
Merhabalar Arkadaşlar,

Apple ekosisteminden Mi 9T ile tamamen Xiaomi ye geçiş yaptım. Apple Watch cihazımı satıp bir akıllı saat almak istiyorum. Aslında çok farklı marka ve ürün var ama her ürün kendi markası olan cihazlar da daha iyi çalışıyor diye düşünüyorum. Örneğin Huawei Watch GT 2 cihaz aldım eğer Telefonum da Huawei veya Honor olursa daha sağlıklı ve efektif kullanılıyor. Bu sebeple Xiaomi veya Amazfit marka bir akıllı saat almak istiyorum. Nerdeyse bütün modelleri kağıt üzerinde inceledim ancak hiç birini canlı olarak görüp inceleyemedim. Bu sebeple kullanıcı olarak sizlere danışmak istedim. Aslında temek olarak tüm özellikler aşağı yukarı aynı. Spesifik olarak aradığım bazı özellikler var. Mümkünse gelen mesaj ve Whatsapp bildirimlerine cevap verebilme, gelen çağrıyı cevaplayabilme ve en önemlisi Apple Watch'ı aratmayacak bir cihaz önerisi rica ediyorum. Değerli fikirleriniz ve önerileriniz benim için çok kıymetli. Şimdiden destekleriniz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Lonesomecowboy

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cs
Cihazım
iphone 12
Konular
2

Bu ürünü inceleyebilirsiniz. Gps teknolojisinde en günceli sunuyor. Bildirim gösterme konusunda zaten sorun yom. Bir inceleyin isterseniz

Oyla:

yigiteydemir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
2
Gelen çağrıyı cevaplama konusunda bugün Türkiyede resmi satışı olan Huawei Watch GT2, Honor Magic Watch 2 ve Samsung Active2- Galaxy Watch var, Xiaominin saatlerinde var mı emin değilim(GTR ve GTS'de yok). Mesaj ve bildirimlere yanıt verme ise Samsung'un saatlerinde var. Yalnız Samsung saatler ile Xiaomi arasında bir uyumsuzluk durumu vardı, telefon dili ingilizce olmadan hava durumu bilgisi görüntülenemiyor ve bildirimlerle ilgili bir sıkıntı vardı hatırladığım kadarıyla. Ben gelen bildirimleri yanıtlamak yerine uzun pil ömrünü tercih ederek Honor Magic Watch 2 kullanıyorum. Tasarım olarak (hem görüntü, hem paslanmaz çelik olduğu için sağlamlık), pil ömrü olarak rakipsiz Huawei-Honorun saatleri. Fakat Apple Watch'u aratmayacak dediğiniz noktada "akıllılık" olarak soruyorsanız Android tarafında bir alternatif yok. Samsung arayüz kişiselleştirme ve bildirimlere yanıt verebilmeyle bir tık daha önde ama uygulama marketi işlevsellik olarak Spotify app ve birkaç spor takip uygulamasından ibaret diyebilirim bu nedenle beklediğinizi bulamayabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt