- Adım
- Ensar
- Cihazım
- Amazfit bip
- Konular
- 0
Aynı sorun bende de oldu. İos kullanıyorum çözen varsa yardımcı olabilir mi ?
Dosyayı indirdim kurulum adımları nasıl yapılıyor hocamSağol çok teşekkür ederim 4.0.6 kurdum düzeldi, otomatik güncelleme de kapadım.
Mevcut mifit uygulamasını telefondan kaldırın, indirdiğiniz APK dosyasını kurun hocam. Kurulum bitince otomatik güncellemeyi de kapatın playstore dan.Dosyayı indirdim kurulum adımları nasıl yapılıyor hocam
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim sayenizde halletim. Saat nabızda ölçmüyordu son güncellemeden sonra oda düzeldi. Şimdi sürekli bu apkyı mı kullanıcaz?Mevcut mifit uygulamasını telefondan kaldırın, indirdiğiniz APK dosyasını kurun hocam. Kurulum bitince otomatik güncellemeyi de kapatın playstore dan.
Bu apk'da da mi fit uygulamasını kapatınca bluetooth baglantısı kapanıyor direkMevcut mifit uygulamasını telefondan kaldırın, indirdiğiniz APK dosyasını kurun hocam. Kurulum bitince otomatik güncellemeyi de kapatın playstore dan.
Apk 4.0.6 yı kurdum saatin bluetooth baglantısı kopuyor diye sildim tekrar mi fit'i yükledim play storedan bu sefer saat eşleştirme için saati sıfırlayın diyor ama saatin yazılı menüleri kayboldu sıfırlayamıyorum saat eroryardım pls
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi