İyide iPhone komple sıfirladim herşey silindi şimdi tekrar mifiti yüklerse benim saatim gözükür mü? Selametle.
Hocam az önce Nofify & fitnesi yükledim bağlandı aramalar SMS ler geliyordu uygulamayı kurcalarken 1.0.1.81 güncellemesi var yazdı bende yükledim saat gunceledi kendini ve kapandı açılmıyor şansım hiç yaver gitmiyor.hocam sıkıntı iphone da değil senin saatte ,bağlantıyı sonlandırmadın saat halen daha bağlı görüyor kendini tele bence
şayet yapabilirsen teli bul uygulamayı yükle saati tekrar dan bağla ,bu sefer eşleştirmeyi sonlandır de sonra uygulamayı sil teli arkadaşa ver saati kendi telinle eşle bence olacaktır
selametle
Hocam az önce Nofify & fitnesi yükledim bağlandı aramalar SMS ler geliyordu uygulamayı kurcalarken 1.0.1.81 güncellemesi var yazdı bende yükledim saat gunceledi kendini ve kapandı açılmıyor şansım hiç yaver gitmiyor.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorun surda şarja takıyorum şarj olmuyorevet hocam haklısın ama pes etmek yok kurcalamaya devam belki şarjı bitmiştir )
Sorun surda şarja takıyorum şarj olmuyor
Hocam sabaha kadar sarj da durdu taktigimda 50lerdeydi kapandı ve açılmıyor herhalde çöp oldu 400 papelGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi