Yardım Amazfit Bip Eşleştirilemedi Hatası

Yaşadınız mı?

• Evet, çözüldü

Oy: 1 16,7%
  • Evet, çözülmedi

Oy: 3 50,0%
  • Hayır Yaşamadım

Oy: 2 33,3%

• Kullanılan toplam oy
    6

cihanyz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cihan
Cihazım
amazfit bip
Konular
1
Bugün amazfit bip akıllı saat aldım. Lakin akıllı saatimi bir türlü cep telefonumla eşleştiremiyorum. Mi Fit uygulamasında bağlanmak istediğimde eşleştirilemedi. Müşteri hizmetlerii ile iletişime geçin uyarısı alıyorum. Yaşayan varsa yardım lütfen

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180917-225516.jpg
    Screenshot_20180917-225516.jpg
    153,6 KB · Görüntüleme: 27

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Hocam biraz zorluyor ama bıkmadan usanmadan denemeye devam edin artı wi-fi ilede aradan deneyin saati telin üstüne yanına alta hepsini deneyin sonunda bağlanacaktır
Selametle hocam

Sefakhvc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Olmuyor hocam olmuyor

Sefakhvc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Eslestirilemedi. Müşteri hizmetleri ile ileride geçin hatası veriyor. MI6 da kullaniyordum iPhone 6s plusta kullandım ama redmi Note 6 proya geçtim bu hatası alıyorum. Google playdan tools amazfit aldım 22 TL'ye yine duzdlmedi saygılar.

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Eslestirilemedi. Müşteri hizmetleri ile ileride geçin hatası veriyor. MI6 da kullaniyordum iPhone 6s plusta kullandım ama redmi Note 6 proya geçtim bu hatası alıyorum. Google playdan tools amazfit aldım 22 TL'ye yine duzdlmedi saygılar.

Hocam saatin içinden fabrika ayarlarına sıfırlama denedinizmi birde o şekilde denermisiniz
Selametle

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Demedim hocam olmuyor

Hocam herşeyi sıfırdan yapalım bu sefer tools amazfit dursun normal amazfit uygulamasını silelim tabi ilk önce bağlantıyı keselim telefonu temizleyip yeniden başlat diyelim sonra uygulamayı indirip yeni kurulumu deneyelim olmaması için bir sebep olmayacak bu sefer inşallah
Selametle

Sefakhvc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Hocam herşeyi sıfırdan yapalım bu sefer tools amazfit dursun normal amazfit uygulamasını silelim tabi ilk önce bağlantıyı keselim telefonu temizleyip yeniden başlat diyelim sonra uygulamayı indirip yeni kurulumu deneyelim olmaması için bir sebep olmayacak bu sefer inşallah
Selametle
Hocam iPhone satarken aceleye geldi bağlantıyı kesmeden iPhone'u sıfirladim öyle sattım. Redmi Note 6ya geçtim herşeyi denedim herşeyi sildim yükledim denedim bu turlu bağlanmıyor acayip sinirliyim :D

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Hocam iPhone satarken aceleye geldi bağlantıyı kesmeden iPhone'u sıfirladim öyle sattım. Redmi Note 6ya geçtim herşeyi denedim herşeyi sildim yükledim denedim bu turlu bağlanmıyor acayip sinirliyim :D

Telefonu sattığın arkadaşı bulma şansın varsa bul ve bağlantıyı kes yoksa inan işin zor gibi belki Zenex hocam bir fikir verebilir yada sw33tking de olabilir
Selametle hocam

Üst Alt