Vcihan Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Veysel Cihazım Amazfit Yaş 44 Konum Çorlu Katılım 31 Temmuz 2018 Konular 1 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 1 15 Ağustos 2018 #1 Amazfit bip saatim türkçe font yüklemeye çalışırken kapalı konumda kaldı açılmıyor Yardım edebilecek varmı
Amazfit bip saatim türkçe font yüklemeye çalışırken kapalı konumda kaldı açılmıyor Yardım edebilecek varmı
Sefakhvc Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Sefa Cihazım Xiaomi Mi6 Yaş 30 Konum ankara Katılım 3 Temmuz 2018 Konular 1 Mesajlar 16 Tepkime puanı 1 Puanları 3 22 Aralık 2018 #11 Hocam benim saat hiç açılmıyor çözümü hala bulamadım Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Hocam benim saat hiç açılmıyor çözümü hala bulamadım Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
webnettin Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ali Cihazım Redmi Note 10s Meslek Bilgi işlem uzmanı Konum Kütahya Katılım 14 Ocak 2020 Konular 9 Mesajlar 121 Çözümler 1 Tepkime puanı 128 Puanları 43 19 Temmuz 2020 #12 Bu soruna çözüm bulan yokmu arkadaşlar hiç? Aynı sorun mevcut bende de hiçbir şekilde açılmıyor az kaldı kırmama.. Oyla: Oyla 0 Downvote
Bu soruna çözüm bulan yokmu arkadaşlar hiç? Aynı sorun mevcut bende de hiçbir şekilde açılmıyor az kaldı kırmama..