- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Konular
- 51
Arkadaşlar Redmi Note 10 Pro Globalde Always On Display sadece 10 saniye ekranda kalıyor.Bir çözümü yok mu bunun?
Arkadaşlar Redmi Note 10 Pro Globalde Always On Display sadece 10 saniye ekranda kalıyor.Bir çözümü yok mu bunun?
Hocam o zamanda uygulama bildirimleriyle alakalı problemler yaşıyorum.Yaptığım tüm ayarlar gidiyor.gelistirici seceneklerden en altta miu optimasyonu kapatin
kardeşim selamlar baya araştırdım ama güncelleme beklemekten başka çözüm yok dediğin gibi miui optimizasyonu nu kapatınca telefon kendinden geçiyorHocam o zamanda uygulama bildirimleriyle alakalı problemler yaşıyorum.Yaptığım tüm ayarlar gidiyor.
Oo Note 10 proya geçmişin hayırlı olsun. Öğeleri görüntüle sekmesinde her zaman seçeneği bulunmuyor mu? Ben planlı seçeneğini kullanıyorum. Belirli zaman aralıklarında kendi açılıp kapanıyor.Arkadaşlar Redmi Note 10 Pro Globalde Always On Display sadece 10 saniye ekranda kalıyor.Bir çözümü yok mu bunun?
Teşekkür ederim.Oo Note 10 proya geçmişin hayırlı olsun. Öğeleri görüntüle sekmesinde her zaman seçeneği bulunmuyor mu? Ben planlı seçeneğini kullanıyorum. Belirli zaman aralıklarında kendi açılıp kapanıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Poco F3 Endonezya Rom benimki. Miui kullanan telefonlarda ayarlar aynı olur diye düşünmüştüm. Telefonun garantisiz ise farklı romlar denemeni tavsiye ederim. Belki istediğin özellikleri sunan bir rom bulabilirsin.Teşekkür ederim.
Malesef bu planlı yada Her zaman gibi bir seçenek yok.Hangi rom bu? Global romda yok malesef
Garantili aldım.Mi 8 SE deki gibi rom işleriyle uğraşmaya hiç hevesim yokPoco F3 Endonezya Rom benimki. Miui kullanan telefonlarda ayarlar aynı olur diye düşünmüştüm. Telefonun garantisiz ise farklı romlar denemeni tavsiye ederim. Belki istediğin özellikleri sunan bir rom bulabilirsin.