- Adım
- Uğur
- Cihazım
- Mi 11 t
- Meslek
- Asker
- Konular
- 8
Bende bu konuda çok muzdaripim yardımcı olursanız çok sevinirim
Hocam magısk modül yükleyerek çözdüm ben o işiTelefonu Bi yere bırakınca ve geri geldiğinizde ekrana çift tıklayıp bildirimleri görebilirsiniz. Çok zor bişey olmasa gerek.
Şarja negatif etkisi oldumu? Yada ekran yanması sorunu?Hocam magısk modül yükleyerek çözdüm ben o işi
Hocam bu cıhazın ekran kalitesi iyi değil gece karanlığında kendini çok belli ediyor şarj tabi ki de etki ediyor barizMiui'da nasıl hatırlamıyorum, samsunglarda mesela always on açıkken belli bir süre sonra piksel kaydırıyor burn-in olmaması için.
Normalde her zaman seçeneği gelmiyorsa stok halde piksel kaydırma olup olmadığını kontrol edin derim.
Ekranda koruma camı falan varsa ondan yapabilir, yoksa o zaman lux ayarını xiaomi becerememiştirHocam bu cıhazın ekran kalitesi iyi değil gece karanlığında kendini çok belli ediyor şarj tabi ki de etki ediyor bariz
Magisk modül derken root lu olmalı cihaz? Şarjı ne kadar etkiledi?Hocam magısk modül yükleyerek çözdüm ben o işi
Cihaz rootlu olmalı 24 saat için yüzde 15 20 arası şarj etkiliyorMagisk modül derken root lu olmalı cihaz? Şarjı ne kadar etkiledi?