- Adım
- Taha
- Cihazım
- MI5
- Konular
- 3
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mİ5 için olanı. Müthiş görünüyor gerçekten.
AliExpress üzerinden 30€ maksimum limit ile güvenle alışveriş yapabilirsiniz. yalnızca ürün tercihinizi doğru yapmanız ve satıcı ile olan iletişiminiz çok önemli. 30€ tutarı aşan alışverişleriniz ülke yasalarına göre gümrüğe takılır ve gümrük vergisi ödemeniz gerekir. geçtiğimiz yıla kadar 70€ olan üst limit bu sene itibariyle güncellenerek 30€ olmuştur.Hakko bey aliexpress uzedinden alış veriş yapmak guvenlimi biraz bilgi verirmisin
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendin neden çinden almıyorsun acaba? Bunu buraya getiren vatandaş kendine almıyorsa satmak amacı ile getiriyordur eh satışı eleştirmek ancak tercih etmemekle olur. Linki vermişim gir kredi kartını satın al güle güle kullanŞunu TR de bulabileceğim bir yer olsa keşke ama insaflı bir satıcı adam Çin'den alıyor 30 tl buraya gelince nasıl 79 Tl oluyor onu anlamış değilim bu mu Ticaret.
Aldım Hep alıyorum Değerli Arkadaşım lakin elde telefon çizilecek diye acele ettiğim için soru sordum .Getiren tabiki istediği fiyata satabilir ama şeffaf kılıfa da okadar para verilmez şahsen.Kendin neden çinden almıyorsun acaba? Bunu buraya getiren vatandaş kendine almıyorsa satmak amacı ile getiriyordur eh satışı eleştirmek ancak tercih etmemekle olur. Linki vermişim gir kredi kartını satın al güle güle kullan
Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Luphie diye arattırırsan belki vardır. Adamlar alüminyum işinde uzmanlarÇok kıskandım çooookkkkkkk
Keşşşşke benim olsa
Note 3 için varmı bu şekilde ?