- Adım
- Mert
- Cihazım
- Redmi s2
- Konular
- 18
Eu rom dayim ustad iyi olur valla
Bölgeyi Hindistan olarak seçtikten sonra bu linke tıklamanız yeterli olacaktır hocam.Hocam indirme butonunu göremedim sitede dediklerinizi yapmama rağmen.
Hocam yaptım ama download çıkmıyor.Bölgeyi Hindistan olarak seçtikten sonra bu linke tıklamanız yeterli olacaktır hocam.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linke tıkladıkdan sonra temalar uygulamasını seçmelisiniz.Hocam yaptım ama download çıkmıyor.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linke tıkladıkdan sonra temalar uygulamasını seçmelisiniz.
Düzenliyorum hocamHocam whatsapp uygulamasında yazışmalar bölümünü düzenlemeniz mümkün mü acaba? Kendi yazdıklarımızın arka planı da beyaz, karşıdakinin yazdıklarının da.
hocam öncelikle elinize sağlık custom mi room kullanıyorum ayarlarda bölge seçeneğini bulamadım direk bilgisayar üzerinden indirsem nasıl kurarız yardımcı olursanız sevinirimTeşekkür ederim hocam.
Custom romlarda bölge seçimi bulunmuyor. Temayı mtz olarak indirip içe aktar diyerek kullanabilirsiniz.hocam öncelikle elinize sağlık custom mi room kullanıyorum ayarlarda bölge seçeneğini bulamadım direk bilgisayar üzerinden indirsem nasıl kurarız yardımcı olursanız sevinirim