Soru Almaya değermi ?

Mehemmed.isg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehemmef
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
32
Selamlar Xiaomi redmi note 5.kulancisiyim ekranda ghost scrin sorundan dolayi yeni cihaz almayi dusunuyorum. Bu yüzden redmi note 8 pro geçiş yapmayı kararar aldım. Bu cihazdada ghost scrin sornu varmi almaya deyermi performans bakmdan nasl? Kulanclardan yorum yaplrsa sevinirim ve pubg grafik ayarlari nasl ?

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11

Oyla:

murat1301

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
mi max 2
Konular
0
Selamlar Xiaomi redmi note 5.kulancisiyim ekranda ghost scrin sorundan dolayi yeni cihaz almayi dusunuyorum. Bu yüzden redmi note 8 pro geçiş yapmayı kararar aldım. Bu cihazdada ghost scrin sornu varmi almaya deyermi performans bakmdan nasl? Kulanclardan yorum yaplrsa sevinirim ve pubg grafik ayarlari nasl ?
Kesinlikle redmi note 8 pro alın .ben kullanıyorum.Her yönüyle harika cihaz kullanmayan kişilerin yorumu sadece tahmin.Mıuı bu işlemci ile çıkardığına göre desteği de olacaktır.En iyi öneri kullandıktan sonra yapılan öneridir.

Oyla:

strong

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kadir
Cihazım
mı 6
Konular
14
Kesinlikle redmi note 8 pro alın .ben kullanıyorum.Her yönüyle harika cihaz kullanmayan kişilerin yorumu sadece tahmin.Mıuı bu işlemci ile çıkardığına göre desteği de olacaktır.En iyi öneri kullandıktan sonra yapılan öneridir.
Cihaz da isinma durumu nasıl peki

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Belli markaların zamanında ürettiği ve piyasada kötü olarak bilinen ürünleri yüzünden o markaya artık tüketim toplumu ön yargılı veya mesafeli yaklaşır...

Daha önce iki tane mtk işlemcili telefon kullandım ve bana verdiği performansı ile illallah dedirttiği için artık nerede mtk ismini duysam aklıma tecrübelerim geliyor ve uzak duruyorum...

Ayrıca, bu bir tercih meselesidir, ısınsın, şarjı sömürsün ama performansını versin diyenler için biçilmiş kaftan...

Çok mecbur kalmadıkça, muadil olarak işlemcili telefon varken ben daha elime mtk işlemcili telefon almam... Bedava verseler kullanmam, satarım.

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
sony c5 ultrada mtk işlemci vardı.tamirci bana işlemci ölmüş,çatlamış felan dedi ama artık kendi geliştirmiş olmalı ki xiaomi en çok satan serisinden birinde bu işlemciyi kullanmış.bence sorun olmaz,karar sizin.

Oyla:

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Amerikan işlemcisinden yani Qualcomm dan şaşma . Uzun vadede kullanımda adamı pişman etmez.

Kimse kusura bakmasın ne MTK ne Kirin , nede Exynos Qualcomm seviyesinde degil uzun süreli kullanım performansında.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Burada önemli olan cihazın Mİ serisi fiyat olarak karşılığı varsa kesinlikle serisi alınır.

Şu an da bu fiyata 9T hem android güncelleme almada hemde kasa kalitesi olarak REDMİ Note 8/pro 'dan ayrılır.

Oyla:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
MTK işlemcili telefon kullanmanızı tavsiye etmem. Bir kere MTK kullandım, pişman oldum. Bence Exynos'a bile gerek kalmadıkça bulaşmayın. Qualcomm iyidir.

Oyla:
Üst Alt