Hepimize geçmiş olsun depremzedelere acil şifalar diliyorum
emreudi Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım @emreudi Cihazım Xiaomi Mi 10T Yaş 27 Konum Kayseri Katılım 13 Mart 2018 Konular 57 Mesajlar 361 Tepkime puanı 159 Puanları 58 8 Şubat 2023 #1 Hepimize geçmiş olsun depremzedelere acil şifalar diliyorum Son düzenleme: 9 Şubat 2023
Rauf Cəlilzadə Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım Rauf Cihazım M2003J6B2G Yaş 22 Konum Azerbaycan Katılım 23 Eylül 2019 Konular 2 Mesajlar 398 Tepkime puanı 73 Puanları 43 9 Şubat 2023 #2 emreudi' Alıntı: Hepimize geçmiş olsun, depremzedelere acil şifalar diliyorum. Ekran anlık böyle bir durum meydana geldi nedir acaba ? Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Genişletmek için tıkla ... o bölgeden telefon bir darbe almış ola bilirmi acaba yada sıcak bir şeymi düştü
emreudi' Alıntı: Hepimize geçmiş olsun, depremzedelere acil şifalar diliyorum. Ekran anlık böyle bir durum meydana geldi nedir acaba ? Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Genişletmek için tıkla ... o bölgeden telefon bir darbe almış ola bilirmi acaba yada sıcak bir şeymi düştü