Allah içi acil yardım. Global Rom

imamahmet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
MI MAX 128GB
Konular
1
Abiler Selamun Aleykum.

Ben bir adet MI MAX 128GB lık cihaz aldım. MIUI 7. global sürüm yüklüydü. Ben de pc suiteye bağladım update uyarısı geldi pc den update yaptı ve rom'u en son sürüme güncelledi ancak sadece çince japonca ingilizce dil seçeneği var. Suite programı global romu yüklemedi sanırım. Şuan global sürümü yüklemek istiyorum ama bootloader açamıyorum herhalde kilit var. Kilit açılması için mi nin unlock sayfasına başvuru da yaptım 3 ile 10 gün arasında dönüş sağlanacak diyorlar ancak hala dönüş yok. Hangi yolu denediysem sonuç alamadım mağdur kaldım. abiler Allah rızası için bir bilgisi olan varsa yardımcı olsun

hakayd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
xiaomi mi ma
Konular
3
İpucu - Mi Mix Bootloader kilidi açmadan Global Rom yükleme | MIUI Türkiye Forumu

Yapamazsan mesaj at teamwiever ile halledeyim

Sen Mi Max gloabal versiyonunu indireceksin ama
Baysal kardeş rica etsem banada yardım edermısın teamwier yöntemiyle..sorunumuşu sekilde forumda yazmıstım,,

merhaba mi max var bende ve hepsıburada com dan aldım ıkı hafta once dokunmatik sorunu oldu kendı kendıne uygulamalara giriyor whatsaptan yaxarken kendı kendıne farklı kelimeler atıyor bazen parmak okoyucu calışmıyor bunlara sebep servise verdım 6.0 versiyonu yenıden yukleyıp geri verdiler ama sorun bi kac gun sonra devam etmeye basladı dokunmatık resmen sapıtıyor cok canımı sıktı bu durum..bugun 8.2.3.0 otomatık geldi yukledim amaaynı sorun devam ediyor lüften yardım bekliyorum

XiaomiBoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
Xiaomi MI 8 SE
Meslek
Tercüman
Konular
1
Abiler Selamun Aleykum.

Ben bir adet MI MAX 128GB lık cihaz aldım. MIUI 7. global sürüm yüklüydü. Ben de pc suiteye bağladım update uyarısı geldi pc den update yaptı ve rom'u en son sürüme güncelledi ancak sadece çince japonca ingilizce dil seçeneği var. Suite programı global romu yüklemedi sanırım. Şuan global sürümü yüklemek istiyorum ama bootloader açamıyorum herhalde kilit var. Kilit açılması için mi nin unlock sayfasına başvuru da yaptım 3 ile 10 gün arasında dönüş sağlanacak diyorlar ancak hala dönüş yok. Hangi yolu denediysem sonuç alamadım mağdur kaldım. abiler Allah rızası için bir bilgisi olan varsa yardımcı olsun

Hocam bootloader açmanıza gerek yok rom yüklemek için. Global MiMax ROM u indirin. Telefonunuzun hafızasına atın. Sonra Updater uygulamasına girin ve yukardaki üç noktaya basın. Choose Update Package a basın. Ve indirdiğiniz ROM u seçin. Tamamdır

tmsmetal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sedat
Cihazım
Mİ5 S
Konular
0
iyi akşamlar arkadaşlar mi 5s telefonuma global rom yüklemesi yaptım faka telefonu kurmaya başlayınca mi hesabı şifresi istiyor şifreyi girdiğim zaman yanlış şifre yada geçersiz ad diyor yardımlarınızı bekliyorum

hakayd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
xiaomi mi ma
Konular
3

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
baysal kardeş mesaj at halledelim demişin attık ama dun gece online olmusun ama donmedin?
ama ekran la ilgili sorunun dan bahsetmişsin benim diğer arkadaşa yardım etmek istediğim konu çok farklıdı

Üst Alt