Sohbet Alışveriş siteleri hakkında uyarı

• Konbuyu başlatan shuj
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 21
  • Görüntüleme 2K

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Şikayetler ve mağduriyetler bu kadar ayyuka çıktığı bir dönemde, büyük bütçeler ayırıp reklam kampanyalarına girişmek.
Bence en azından bu döneminde, böyle bir firmayı tercih etmek risk almak olur.
Konudan bağımsız online alışverişlerde mutlaka sanal kart kullanmayı ve sanal kartın limitini, her zaman 0 da tutmayı hatırlatmak isterim.
Çarşamba gecesi, sanal kartımdan JFF Publications adında bir yerden arka arkaya mail order yöntemiyle çekim yapılmaya çalışıldı. Limit olmadığından $300 ile başlayıp $100, $10 a kadar denendi. İlk mesajı aldıktan sonra bankayı aradım bağlanana kadar geçen 1dk.içinde denemeye devam ettiler.Sanal kart olmasına rağmen asıl kartımı bile iptal ettirip yenisini istedim. Alışverişin rahatlığına ve sözde ucuzluğa kanıp, rehavete düşüp, güvenliği elden bırakmamak gerekir.

Haklısınız hocam güzel bilgilendirme. Ben bu yüzden genelde ininal yada sırf alışveriş yaparken bakiye yüklediğim bir kart kullanırım.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Haklısınız hocam güzel bilgilendirme. Ben bu yüzden genelde ininal yada sırf alışveriş yaparken bakiye yüklediğim bir kart kullanırım.
Kesinlikle dikkat gerektiriyor Hocam Yes~~ Hatta kartın mail order izinini de kapattırmak faydalı.

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
İstanbul Bilişim'den (mağazadan) yaptığım alışverişlerde bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. İlginç bir durum.

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
İstanbul Bilişim'den (mağazadan) yaptığım alışverişlerde bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. İlginç bir durum.
Siz mağazadan malı alıp, parayı ödediğiniz için sorun yaşamamış olabilirsiniz. Sorun online alışverişlerde yaşanıyor Hocam, son 2-3 aydır şikayet siteleri şikayet kaynıyor.

CeCe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cem
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
6
İstanbul bilişim tamamen bitmiş durumda. Kasımın ilk haftası sipariş verdik her hafta tarihi ata ata ocak ayına kadar oyaladılar. En sonunda istanbulda bir tanıdığı gönderdik de onları biraz silkeledi ancak paramızı öylelikle alabildik yoksa parayı da vermiyorlar. Twitter üzerinde aratın millet aylardır neler neler çekmiş ve çekiyor görün.

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
nanokatalog sitesi hala aktif fakat adamlar yaklaşık 5 gündür dükkan açmıyorlarmış. Parası yananlara geçmiş olsun.

*Dükkanı satışa çıkarıp ortalıktan kaybolmuşlar.

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Siz mağazadan malı alıp, parayı ödediğiniz için sorun yaşamamış olabilirsiniz. Sorun online alışverişlerde yaşanıyor Hocam, son 2-3 aydır şikayet siteleri şikayet kaynıyor.
Doğrudur hocam. İnsanlar yalan söyleyecek değil sonuçta. Ben de onu kastetmedim zaten.

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Doğrudur hocam. İnsanlar yalan söyleyecek değil sonuçta. Ben de onu kastetmedim zaten.
Hocam Siz tecrübenizi aktardınız. Kimseyi savunmadığınızı biliyorum. Cümlem kastını aştıysa ya da yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

HüseyinAvcı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
Eczane Teknikeri
Konular
32
Nanokatalogdan Türkiye de olmayan pc parçaları almıştım yurt dışından geleceğini bildiğim için hiç sorun etmedim. Hepside sorunsuz geldi ama 1 ay içinde geldi. E zaten oradada yazıyordu. Birkaç arkadaşımada toplamıştım hiç sorun olmamıştı. Demekki çok şanslıyım :D Allah razı olsun millete tavsiye ettiğimde beni utandırmadılar rock~~

Üst Alt