HTC U11'in yurt içi garantili fiatı büyük bir olasılıkla belli oldu gibi.
Aşağıda bir telefon firması Yurt içi 2 yıl garantili U11 cihazlarını 3500 TL'sından satışa çıkarmış:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şu anda 2 sene öncesinin HTC One M9 cihazını kullanıyorum,RAM yönetimi gayet iyi herhangi bir takılma ya da gecikmeli işleme rastlamadım.Arayüz olayına gelince Lineage ya da benzeri saf google android tabanlı bir custom rom flaşladığınızda en fazla 1 gün dayanabiliyor ve yine Sense Roma dönmek istiyorsunuz,bazı arkadaşlar nuh zamanından kalma simgeler var diye bir yorum belirtmiş ama HTC'nin yüzlerce tema desteği olduğunu ve bu temalar uygulandığında telefon,mesajlar,ayarlar,kilit ekranı,home ekranı ve üst kısımda yer alan renklerin,yazı stili ve fontların komple değiştiğinin farkına varmamış herhalde.Sonra herşeyin simge olmadığını belirtmek isterim,şu anda HTC Sense arayüzünü,Samsung Touchwiz ve diğer cihazların arayüzleri ve launcher olarak adlandırdığımız başlatıcıları uygulama açılış ve kapanışları ile test edip kıyaslama yaptığımızda açık ara önde bitireceğinden eminim.Sizin de belirttiğiniz üzere Sense arayüzüne ait tipik özelliklerin kalkmasından ben de rahatsızlık duydum,buna bir de Bildirim penceresi ve Hızlı Ayarlar arayüzünü eklemek isterim ama bu şekilde bir tasarrufa gidilmesi ile takribi 2,2-2.4 GB aralığında yer alan official ve custom rom boyutları 1,3-1,4 GB boyutlarına indi, yaklaşık 1GB'lık azalma romların çalışma performansına çok büyük katkı sağladı.
Galeri ve müzik uygulamasının temeli fotoğraf ve ses'tir.Sadece uygulama arayüzleri değişik çekilen fotoğraflar kaliteli ise ki DxoMark'dan alınan puanlar ve kamera ile çekilen fotoğrafların kalitesi ortada,aynı şekilde boomsound ses sisteminin kalitesini kimse yok sayamaz.Hiç bir telefon markası seste bu kaliteye henüz ulaşamadı,özellikle aşağıdaki videonun 2.48 saniyesinden itibaren bu mükemmel ses sistemine hayran kalacaksınız:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
5.sorunuzun cevabına da gelirsek büyük olasılıkla 3.500 TL resmi fiattan satışa çıkacak.Galaxy S8'in ilk 4.000'li rakamlardan piyasaya çıktığını göz önüne alırsak bu fiat çok da yüksek değil hele 2-3 ay sonra kesinlikle 3000 TL sınırını zorlar.Resmi olmayan ya da 1 yıl garantili olarak düşünülürse daha düşük fiatlardan cihazı bulma olanağı da ortaya çıkacaktır.