Yardım Alınabilecek en iyi telefon HTC U11

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Arkadaşlar özelliklerini ve yorumlarını inceledim ve bayıldım, htc kalitesi zaten ortada. Bence şu an piyasada alınabilecek en iyi telefon HTC U11. Amazon.com fiyatı 650$ yani TL olarak 2.350 civarı. Telefon Türkiye ye gelirse fiyatı çok yüksek olur ama Almanya dan getirtebilirseniz tamamdır fiyat.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

micool

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
HTC U11'in yurt içi garantili fiatı büyük bir olasılıkla belli oldu gibi.
Aşağıda bir telefon firması Yurt içi 2 yıl garantili U11 cihazlarını 3500 TL'sından satışa çıkarmış:

Oyla:

gkhnse

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gokhan
Cihazım
mi4c
Konular
4
Aşağıda bir telefon firması Yurt içi 2 yıl garantili U11 cihazlarını 3500 TL'sından satışa çıkarmış:

sadece orda var ama başka hiçbir yerde göremedim :)

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
4 seneye yakın htc one x+ kullandım, sonrasında 1 seneye yakın htc A9 kullandım, htc kaliteli cihazlar üretiyor fakat eksikleri var.
1) Her iki telefonda da batarya süreleri kötüydü
2) Her iki telefonda da ciddi ram yönetim sorunu vardı, özellikle A9 da ram yönetimi berbattı.
3) Arayüzü bir süre sonra çok sıkıcı geliyor, özelleştirme çok zayıf.
4) Kendi galeri ve müzik uygulaması kalktı.
5) HTC her zaman telefonlarını hakettiği fiyatın çok çok üzerine satar, gerçi tüm markalar öyle ama HTC tüm markalardan bir adım öndedir bu konuda. A9 ilk çıktığında deli bir rakama satmaya uğraştı uzun bir süre.

Oyla:

micool

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3

4 seneye yakın htc one x+ kullandım, sonrasında 1 seneye yakın htc A9 kullandım, htc kaliteli cihazlar üretiyor fakat eksikleri var.
1) Her iki telefonda da batarya süreleri kötüydü
2) Her iki telefonda da ciddi ram yönetim sorunu vardı, özellikle A9 da ram yönetimi berbattı.
3) Arayüzü bir süre sonra çok sıkıcı geliyor, özelleştirme çok zayıf.
4) Kendi galeri ve müzik uygulaması kalktı.
5) HTC her zaman telefonlarını hakettiği fiyatın çok çok üzerine satar, gerçi tüm markalar öyle ama HTC tüm markalardan bir adım öndedir bu konuda. A9 ilk çıktığında deli bir rakama satmaya uğraştı uzun bir süre.
Şu anda 2 sene öncesinin HTC One M9 cihazını kullanıyorum,RAM yönetimi gayet iyi herhangi bir takılma ya da gecikmeli işleme rastlamadım.Arayüz olayına gelince Lineage ya da benzeri saf google android tabanlı bir custom rom flaşladığınızda en fazla 1 gün dayanabiliyor ve yine Sense Roma dönmek istiyorsunuz,bazı arkadaşlar nuh zamanından kalma simgeler var diye bir yorum belirtmiş ama HTC'nin yüzlerce tema desteği olduğunu ve bu temalar uygulandığında telefon,mesajlar,ayarlar,kilit ekranı,home ekranı ve üst kısımda yer alan renklerin,yazı stili ve fontların komple değiştiğinin farkına varmamış herhalde.Sonra herşeyin simge olmadığını belirtmek isterim,şu anda HTC Sense arayüzünü,Samsung Touchwiz ve diğer cihazların arayüzleri ve launcher olarak adlandırdığımız başlatıcıları uygulama açılış ve kapanışları ile test edip kıyaslama yaptığımızda açık ara önde bitireceğinden eminim.Sizin de belirttiğiniz üzere Sense arayüzüne ait tipik özelliklerin kalkmasından ben de rahatsızlık duydum,buna bir de Bildirim penceresi ve Hızlı Ayarlar arayüzünü eklemek isterim ama bu şekilde bir tasarrufa gidilmesi ile takribi 2,2-2.4 GB aralığında yer alan official ve custom rom boyutları 1,3-1,4 GB boyutlarına indi, yaklaşık 1GB'lık azalma romların çalışma performansına çok büyük katkı sağladı.
Galeri ve müzik uygulamasının temeli fotoğraf ve ses'tir.Sadece uygulama arayüzleri değişik çekilen fotoğraflar kaliteli ise ki DxoMark'dan alınan puanlar ve kamera ile çekilen fotoğrafların kalitesi ortada,aynı şekilde boomsound ses sisteminin kalitesini kimse yok sayamaz.Hiç bir telefon markası seste bu kaliteye henüz ulaşamadı,özellikle aşağıdaki videonun 2.48 saniyesinden itibaren bu mükemmel ses sistemine hayran kalacaksınız:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
5.sorunuzun cevabına da gelirsek büyük olasılıkla 3.500 TL resmi fiattan satışa çıkacak.Galaxy S8'in ilk 4.000'li rakamlardan piyasaya çıktığını göz önüne alırsak bu fiat çok da yüksek değil hele 2-3 ay sonra kesinlikle 3000 TL sınırını zorlar.Resmi olmayan ya da 1 yıl garantili olarak düşünülürse daha düşük fiatlardan cihazı bulma olanağı da ortaya çıkacaktır.

Oyla:

mguleryuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
lenovo k5
Konular
5

Oyla:

micool

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
Metal tasarımdan 3D cam tasarıma geçildi ve daha önce de belirttim geçen sene aynı test dünya markası iphone 7 plus ile yapıldı kimse ses çıkartmadı tabii ki bu durum istenmez,telefon narin bir cihazdır,zevk olsun diye test amacıyla elinize alıp bükerek kırmaya çalışmak ya da 2 metre yukardan bırakmak biraz sadistlik olacaktır..;):)

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43

Şu anda 2 sene öncesinin HTC One M9 cihazını kullanıyorum,RAM yönetimi gayet iyi herhangi bir takılma ya da gecikmeli işleme rastlamadım.Arayüz olayına gelince Lineage ya da benzeri saf google android tabanlı bir custom rom flaşladığınızda en fazla 1 gün dayanabiliyor ve yine Sense Roma dönmek istiyorsunuz,bazı arkadaşlar nuh zamanından kalma simgeler var diye bir yorum belirtmiş ama HTC'nin yüzlerce tema desteği olduğunu ve bu temalar uygulandığında telefon,mesajlar,ayarlar,kilit ekranı,home ekranı ve üst kısımda yer alan renklerin,yazı stili ve fontların komple değiştiğinin farkına varmamış herhalde.Sonra herşeyin simge olmadığını belirtmek isterim,şu anda HTC Sense arayüzünü,Samsung Touchwiz ve diğer cihazların arayüzleri ve launcher olarak adlandırdığımız başlatıcıları uygulama açılış ve kapanışları ile test edip kıyaslama yaptığımızda açık ara önde bitireceğinden eminim.Sizin de belirttiğiniz üzere Sense arayüzüne ait tipik özelliklerin kalkmasından ben de rahatsızlık duydum,buna bir de Bildirim penceresi ve Hızlı Ayarlar arayüzünü eklemek isterim ama bu şekilde bir tasarrufa gidilmesi ile takribi 2,2-2.4 GB aralığında yer alan official ve custom rom boyutları 1,3-1,4 GB boyutlarına indi, yaklaşık 1GB'lık azalma romların çalışma performansına çok büyük katkı sağladı.
Galeri ve müzik uygulamasının temeli fotoğraf ve ses'tir.Sadece uygulama arayüzleri değişik çekilen fotoğraflar kaliteli ise ki DxoMark'dan alınan puanlar ve kamera ile çekilen fotoğrafların kalitesi ortada,aynı şekilde boomsound ses sisteminin kalitesini kimse yok sayamaz.Hiç bir telefon markası seste bu kaliteye henüz ulaşamadı,özellikle aşağıdaki videonun 2.48 saniyesinden itibaren bu mükemmel ses sistemine hayran kalacaksınız:
5.sorunuzun cevabına da gelirsek büyük olasılıkla 3.500 TL resmi fiattan satışa çıkacak.Galaxy S8'in ilk 4.000'li rakamlardan piyasaya çıktığını göz önüne alırsak bu fiat çok da yüksek değil hele 2-3 ay sonra kesinlikle 3000 TL sınırını zorlar.Resmi olmayan ya da 1 yıl garantili olarak düşünülürse daha düşük fiatlardan cihazı bulma olanağı da ortaya çıkacaktır.

M9 kullanmadım, ama A9 beni kanser etmişti, arkada 3 tane uygulama çalıştıramıyordu, deli oluyordum, şimdi redmi note 4x resmen mucizeler yaratıyor, çok memnunum ram yönetiminden ve batarya süresinden. Aslında ben bu xiaomi ile tanıştıktan sonra, pahalı üst sınıf telefonların benim için ne kadar gereksiz, ne kadar yanlış bir seçim olduğunu anladım, mevlam yüzüme baktı da erken anladım, az daha gidip S8 alacaktım. Ben severim yeni telefon alıp kullanmak, deneyimlemek, şimdi de yurtdışından gelecek arkadaşıma doogee mix siparişi verdim. Hem bütçemi zorlamıyor bu telefonlar hemde tüm isteklerime fazlasıyla yanıt veriyorlar. Artık 3000 tl, 3500 tl gibi rakamlara telefon almam. Bu rakamlara telefon alacak arkadaşlar en ince ayrıntısına kadar incelemeli, kurcalamalı ve doğru bir seçim yapmalı.

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38

m7 ve m8 kullanmış biri olarak bi kaçta ben yorum eklemek istedim Mehmet abi. Ram olayında yüzde yüz haklısın abi özellikle m8de böyle güzel çalışan bir sistem görmedim önceki hiç bir cihazımda. 60 yakın uygulamam vardı bir çoğu sosyal ağ ve haber uygulaması tel hicmi takılmaz veya yavaslamaz ben şahit olmadım abi. Arayüz olarak çokta sevmesemde bi samsung tan veya bi lg den çok üstün hızlı ve özelleştirilebilir. Tema desteği sense8 için gayet yeterli arayüz ikon ayarlar bildirim ekranı komple değişebiliyor. Ses sistemine gelirsek boom sound daki ses tokluğu hiç bir şeyde yok gerçekten sesi süzüyor. M10 dan sonra galeri uygulaması kaldırıldı doğru fakat m8deki özellikle galeride efekt uygulaması mükemmeldi çok profesyonel.bildigin üzere çok rom değiştirmeyi seven bir insan olarak ne kadarda senseyi sevmesemde her zaman son tercih Sense olmuştur
Peki neden bu kadar övüp te xiaomi kullanıyorum diye soranlara gelsin.. Miui ayrıcalıktır

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

micool

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
m7 ve m8 kullanmış biri olarak bi kaçta ben yorum eklemek istedim Mehmet abi. Ram olayında yüzde yüz haklısın abi özellikle m8de böyle güzel çalışan bir sistem görmedim önceki hiç bir cihazımda. 60 yakın uygulamam vardı bir çoğu sosyal ağ ve haber uygulaması tel hicmi takılmaz veya yavaslamaz ben şahit olmadım abi. Arayüz olarak çokta sevmesemde bi samsung tan veya bi lg den çok üstün hızlı ve özelleştirilebilir. Tema desteği sense8 için gayet yeterli arayüz ikon ayarlar bildirim ekranı komple değişebiliyor. Ses sistemine gelirsek boom sound daki ses tokluğu hiç bir şeyde yok gerçekten sesi süzüyor. M10 dan sonra galeri uygulaması kaldırıldı doğru fakat m8deki özellikle galeride efekt uygulaması mükemmeldi çok profesyonel.bildigin üzere çok rom değiştirmeyi seven bir insan olarak ne kadarda senseyi sevmesemde her zaman son tercih Sense olmuştur
Peki neden bu kadar övüp te xiaomi kullanıyorum diye soranlara gelsin.. Miui ayrıcalıktır

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Harun biliyorsun ki çoğumuz android dünyasına öncelikle Samsung cihazları ile adım attık,kimimiz Galaxy S kimimiz S2 ile daha sonraki kuşaklar ise S3,S4 ile devam etti.1-2 ay cihazlarımızı official rom ile kullandıktan sonra hemen custom MIUI Rom arama işlemine geçerdik.MIUI arayüzü hepimizin hoşuna giderdi, o zamanki ram kapasiteleri 512 ya da 1 GB olduğu için cihazda takılmalar yaşar yine de kullanmaya devam ederdik.İlk MIUI deneyimlerimiz çok heyecanlı ve farklıydı.Önce İskoçya'dan MIUI Scotland Team ile yayınlanmaya başlayan Galnet MIUI serileriyle bu maceraya atılmıştık,sonra kapandı ve Çince MIUI romları Avrupa romları halinde derleyen Andy Thompson denilen adını hiçbir zaman unutamayacağım şahane bir geliştirici ortaya çıktı.3 sene bizim emektar Samsung Galaxy cihazlarımıza hayat verdi MIUI Romları bize sevdirdi,hatta o zaman MIUI Android sitesinde ibotpeaches adlı geliştirici o dönemde Andy Thomson'ın en önemli yardımcısıydı ve şu anda tersine mühendislik tekniğiyle geliştirdiği ApkTool yazılımı geliştiricilerin apk uygulamalarının decompile-modifiye ve compile işlemlerinde dünya genelinde vazgeçilmez bir kaynağı oldu.
Daha sonraları bazılarımız kendi tercihlerini yaptı Samsung'dan LG'ye,HTC'ye,Sony'ye ya da diğer android cihazlara geçiş yaptılar.Her arkadaşımızın kullandığı cihazlara saygı göstermemiz gerekiyor.Forumların temel ilkesi de bu değil midir?

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular