Aliexpress

arslnilke

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İlke
Cihazım
Alcatel idol 5
Meslek
Biomedical Eng.
Konular
1
Gözlerime inanamadim bugune dek 100geckin alisverisim oldu aliexpresste ilk defa boyle ilan gordum. Yalniz ozel kargolarda gumruge takilma problemi var haberiniz olsum

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
arslnilke' Alıntı:
Gözlerime inanamadim bugune dek 100geckin alisverisim oldu aliexpresste ilk defa boyle ilan gordum. Yalniz ozel kargolarda gumruge takilma problemi var haberiniz olsum
Satıcı büyük bir vurgun yapıyor olabilir mi ki? Bide feedback ler cesaret verdi aldım ama buradaki arkadaşlar içime kurtu düşürdü bide gümrük vs endiselendirdi siparişi durdurup EMS ile gönder dedim en azından 3 buçuk lira kurtarır.

Şavmi mi tıri cihazından karşıdan ödemeli gönderildi.

arslnilke

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İlke
Cihazım
Alcatel idol 5
Meslek
Biomedical Eng.
Konular
1
kursat' Alıntı:
arslnilke' Alıntı:
Satıcı büyük bir vurgun yapıyor olabilir mi ki? Bide feedback ler cesaret verdi aldım ama buradaki arkadaşlar içime kurtu düşürdü bide gümrük vs endiselendirdi siparişi durdurup EMS ile gönder dedim en azından 3 buçuk lira kurtarır.

Valla bilmiyorum. Suan bende merak ediyorum. Eger dediginiz gibi olursa benim icin yeni bir gelir kapisi olcak :)

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
arslnilke' Alıntı:
kursat' Alıntı:
arslnilke' Alıntı:

Valla bilmiyorum. Suan bende merak ediyorum. Eger dediginiz gibi olursa benim icin yeni bir gelir kapisi olcak :)
Babam bırak bakalım tecrübe olur dedi ben içime giren kurta mağlup oldum. Maddi durumu iyi olan yada iddaa tutturan varsa denesin bizim için :)

arslnilke

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İlke
Cihazım
Alcatel idol 5
Meslek
Biomedical Eng.
Konular
1
kursat' Alıntı:
arslnilke' Alıntı:
kursat' Alıntı:

Babam bırak bakalım tecrübe olur dedi ben içime giren kurta mağlup oldum. Maddi durumu iyi olan yada iddaa tutturan varsa denesin bizim için :)

:D

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
İlginç deneyen varsa patlylassin bizde faydalanalim :)

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
emrebegen' Alıntı:
İlginç deneyen varsa patlylassin bizde faydalanalim :)

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Satıcı sorunsuz ilgileniyor. Bende heyecanlandım ama olmadı. Çoklu alımlarda gönderiyor eleman yani bize hayal

Özet
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

EMS ile istedim ama Hong Kong post ile gönderecek.

Aslında herşey bir yana bu aşağılık cinlilerin müslüman Türklere yaptıkları zulümün haddi hesabı yok almak istemiyorum keşke almak zorunda olmasam.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Toplu alım yapılması, özellikle de bu DHL, UPS, FedEx gibi firmalardan yapılması zaten mümkün değil. Çünkü böyle bir alım, bireysel ithalattan çıkıp, ticari ithalata girer. Böylece biz sade vatandaşlara tanınmış olan muafiyetler geçersiz olur. İthalat izni olan bir şirket, gümrük için yüzlerce evrak, komisyoncusu, müşaviri v.s. anamızdan emdiğimiz burnumuzdan gelir. Hele de isin içinde bu kargo firmaları varsa hic şansınız yok. Yakalamışken yolmadan bırakmazlar.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
chatin_62' Alıntı:
Toplu alım yapılması, özellikle de bu DHL, UPS, FedEx gibi firmalardan yapılması zaten mümkün değil. Çünkü böyle bir alım, bireysel ithalattan çıkıp, ticari ithalata girer. Böylece biz sade vatandaşlara tanınmış olan muafiyetler geçersiz olur. İthalat izni olan bir şirket, gümrük için yüzlerce evrak, komisyoncusu, müşaviri v.s. anamızdan emdiğimiz burnumuzdan gelir. Hele de isin içinde bu kargo firmaları varsa hic şansınız yok. Yakalamışken yolmadan bırakmazlar.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Kesinlikle hocam

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Arkadaşlar fedex kadar hızlı geldi Hong Kong post harikaymış ilk defa aldım hk ile

Üst Alt