Sohbet Aliexpress ürün ne zaman gelir?

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Merhabalar ben telefonu almadan daha Aliexpressten kdrngn abinin büyük desteği ile kılıf ve ekran koruyucu aldım ürün kargolandı 14 Şubat - 7 Mart yazıyor gelme süresi daha önceki tecrübelerinden bilen var mı aynı yerden abi de almış 1 aya gelmiş onun bana da öyle olur mu sizce 7 Martı bulmaz umarım

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
En son siparişim 19 günde geldi fakat hiç belli olmaz, bekleme bir ara gelir.

farukbngl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi 5 plus
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Hocam çok değişken bi durum ya bir keresinde tam 25.günde geldi. Diğer bi siparişte bir buçuk ay sürdü elime ulaşması

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Merhabalar ben telefonu almadan daha Aliexpressten kdrngn abinin büyük desteği ile kılıf ve ekran koruyucu aldım ürün kargolandı 14 Şubat - 7 Mart yazıyor gelme süresi daha önceki tecrübelerinden bilen var mı aynı yerden abi de almış 1 aya gelmiş onun bana da öyle olur mu sizce 7 Martı bulmaz umarım
En az 30 sipaşim var AliExpress te.
Genel teslimat süresi merkezi yerlerde 25-40 gün arası sürüyor.

İstanbul a verdiğim siparişler ise genelde 20-25 günde elime ulaşıyor. 40 günde gelende olmadı değil.

Sakarya Üniversitesi nde okuduğumdan orada kalıyorum. Sakarya ya verdiğim siparişler ise genelde 30-40 günde geliyor.

Çoğu ürün düşük tutarlı olduğundan takipsiz kargo ile geliyor. 1.5$-2$ gibi bir ücretle takipli kargoya çevirme imkanıyla ürün genelde 10-20 günde nerede olduğunu bilerek elinize ulaşıyor.

En kısa sürede ürünlerinize kavuşmanız dileğiyle :)

fozsak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
faruk
Cihazım
mi 5s
Konular
1
Ben 2 ay önce farklı ürünler sipariş verdim.Bir tanesi 12 günde elime ulaştı.Ancak kılıf siparişim Çin den çıkmış görünmesine rağmen daha gelmedi.Kaybolduğundan şüphe ediyorum :))

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Sistem belli varış tarihine yakın bekleme süresi uzatılır sana bir mesaj atılır kargo ücreti vermediysen 30-35 ten önce birşey bekleme derim
Benim ücretsiz kargo olan 6 siparişim halen daha gelecek birde şu şekilde bir ortalaması var 10 üründen 1 i gelmeme ihtimali yüksek bu rakam bende şuan 40/3 gibi
Selametle hocam

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Ben 2 ay önce farklı ürünler sipariş verdim.Bir tanesi 12 günde elime ulaştı.Ancak kılıf siparişim Çin den çıkmış görünmesine rağmen daha gelmedi.Kaybolduğundan şüphe ediyorum :))
Benim aynı şekildeki siparişim Çin den uçağa verildi şeklinde görünmesinden 35 gün sonra geldi. Artık uçakla nereleri gezdirdiler bilmiyorum. :P:)

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
10
Takipsiz ise gelmeyedebilir adı üstünde Takipsiz. Ama genelde 25-65 gün aralığında gelir. Takipli ise max 20 günde gelir 6 günde gelmişliği de vardır. Söylediklerim istanbul için.

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Protection Time (Koruma süresi) doldu ise Dispute(Anlaşmazlık) Açarak paranızı iade alabilirsiniz.

Üst Alt