AliExpress ten yapılan siparişlerin ulaşması

andromedar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akn
Cihazım
OnePlus 9
Meslek
BT
Konular
3
hocam hükümetimiz normalde yurtdışı alışveriş olayında limiti yükseltecekler idi bi tonda dedikodu çıkmıştı fakat bunun bir yem olduğu limiti aşağıya çekince anlaşıldı milleti test ettiler herkes bayram etti tabi bu yüzden limit 30 euro oldu 30 euro üzerindeki herşey vergilendiriliyor.Sim kart donanımı olan herşey yasak e-sigara yasak (vb) bu arada e sigara ülkemize yasal olarak giriş yapıcak imiş marlboro getiricekmiş hatta bununda bilgisi vereyim

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Benim için önemli olan telefon vb. Cihazlar, neyse artık bilgi veren herkese teşekkürler, burdan yüksek rakamla almaya devam, bu arada xiaomi telefonlardaki artışa ve yurdum insanının bu konudaki açgözlülüğüne çok sinir oluyorum, saygılar herkese.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Artış derken fiyat artışını kastetmiştim.

andromedar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akn
Cihazım
OnePlus 9
Meslek
BT
Konular
3
Hocam fiyat kurdan dolayı artar ki benimde satış yaptığım zamanlar oldu kur 2.70 ken aldıgın urun kur 3-3.5 oldugu zaman yukarı cekmen lazım bu pıyasa ile alakalı o kurdan veren kişiler illaki olur ama ticaret bu yapıcak bir şey yok :)

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Hocam fiyat kurdan dolayı artar ki benimde satış yaptığım zamanlar oldu kur 2.70 ken aldıgın urun kur 3-3.5 oldugu zaman yukarı cekmen lazım bu pıyasa ile alakalı o kurdan veren kişiler illaki olur ama ticaret bu yapıcak bir şey yok :)
Üstad kur artışını yüzde olarak baz aldığınızda xiaomi lerdeki artış oranları kesinlikle çıkmıyor ama dediğiniz gibi serbest piyasa ekonomisi yani ticaret, bir aldığımız xiaomi vardı, onu da bitirdiler, umarım bu suni bir artıştır ve düzelir. Zira mi max 2 veya mi 6 yı çıkınca almayı çok istiyorum.

andromedar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akn
Cihazım
OnePlus 9
Meslek
BT
Konular
3
İnşallah düşer valla :) Ülkede vestel gibi firma var abuk subuk avrupanın elinde kalan donanımlarını toplayıp yeni telefon diye satmaya çalışıyor yap xiaomi ile ortaklık tasarımı vestel olsun kar marjıda %15 olsun ver millete yerli ürün kullansın bak nası alt üst oluyor piyasa

kemli

Bana bir yol ver hele !
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abdullah
Cihazım
mi max 64
Konular
18
İnşallah düşer valla :) Ülkede vestel gibi firma var abuk subuk avrupanın elinde kalan donanımlarını toplayıp yeni telefon diye satmaya çalışıyor yap xiaomi ile ortaklık tasarımı vestel olsun kar marjıda %15 olsun ver millete yerli ürün kullansın bak nası alt üst oluyor piyasa
kesinlikle katılıyorum, fiyatıda kır diğer markalar parmak emsin.

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Andromedar Vestel 'e CEO olsun diyenler :)

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
ANNA'nın sistemini çözemedim zira ondan almayı denemişliğim var.

Telefonu gümrükte kalıpo kendisine dönse de tekrar tekrar göndermek gibi ısrarcı bir tavrı vardı 2015 ve 2016 sisteminde. 2017 sistemini bilemem. Bu eski sisteminde gümrükten geçme işi şans işi 15 günde de gelebilir 60 veya 90 günde de. kaçıncı kerede gümrükten geçirebilirse artık sanırım. 2016 kasım ayında ödeme deneme yaptığım ürünün yeni türkiye'ye girdiği bilgisini verdi bana geçenlerde. Dolar o zaman 3.22 gibiydi ve deneme amaçlı aldığım ürün de hala güncel olsa da o zaman istediği dolar fiyatı x 3.22 ile satabileceğim bir kar marjı bırakan bir modeldi. Şimdi o model hala aynı dolar x 3.62 hesaplanında Türkiye'de zaten aynı hatta daha ucuza bulunabilen bir model.

başka bir satıcı var, parça parça gönderiyormuş. o zaman geçebilir büyük oranda. Gümrük işi aralık sonu ile mart ortasına kadar aşırı sıkıdır. GEÇMEZ. şimdi rahatlamaya başladığı zamanlar. parası BOL olan denesin ki bu da ucuza kaliteli ürün alayım diyen kişinin lüksü değil.

erkar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasım
Cihazım
mi5
Konular
0
Bir yerde okuduğum kadarıyla; satıcıya(gearbest olabilir) dokunmatik mp3 çalar olarak göndermesini söylediğinizde bir ihtimal gümrükten geçebilirmiş.. Diğer türlü milyonda bir ihtimal....

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Üst Alt