Yardım Aliexpress' Te Hangi Satıcı ??

faraza

''Yalan Dünya''
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Konular
22
Merhaba arkadaşlar, Rusya da tanıdıklarım üzerine Aliexpress ten telefon sipariş etmek istiyorum.
Hangi satıcılar güvenlidir bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Tşklr.

rash.87

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Redmi 4 Pro
Meslek
İşçi
Konular
19
Hocam Türkiye ile alakası yok zaten Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar. 1 ay önce fiyatları şişirdiler zaten mesela Mi 5 232 dolara kadar düştü sonra 340 dolara kadar yükselttiler sonra satışları durdurmuşlar.
Hocam evet Tr ye gönderim yok lakin ben Yunanistan Bulgaristan a alım yapıyorum geçen ay fiyatlar çok iyiydi.Mi5s silver 290 dolara kadar geriledi.Şimdi ne olduysa şişirdiler yine.Mi6 çıkınca inşallah biraz düşer diyeceğim ama bizim hükümet kura sahip çıkamıyor mi adamlar indirim yapar bizde kur artar.

Oyla:

rash.87

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Redmi 4 Pro
Meslek
İşçi
Konular
19
Hocam Türkiye ile alakası yok zaten Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar. 1 ay önce fiyatları şişirdiler zaten mesela Mi 5 232 dolara kadar düştü sonra 340 dolara kadar yükselttiler sonra satışları durdurmuşlar.
Hocam evet Tr ye gönderim yok lakin ben Yunanistan Bulgaristan a alım yapıyorum geçen ay fiyatlar çok iyiydi.Mi5s silver 290 dolara kadar geriledi.Şimdi ne olduysa şişirdiler yine.Mi6 çıkınca inşallah biraz düşer diyeceğim ama bizim hükümet kura sahip çıkamıyor mi adamlar indirim yapar bizde kur artar.

Oyla:

faraza

''Yalan Dünya''
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Konular
22
Bazı modellerin fiyatları yüksek. Ülkemizde satılanlarla aradaki fark az. Ama yine de imkanı olan için aliexpress ten almak karlı

Redmi 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt