Yardım aliexpress para iade(sadece paypal diyorlar)

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
7 veya 8 günde china registered air post ile kargom geldi. 16 gün civarında da aliexpress standart shipping yazan kargo ile başka bir urunum geldi.

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
45 gun gecti kiliflar gelmedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
Degildi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Benim takipsiz kargom 50 güne yakın bir surede geldi. Gearbestden almistim. Swisspost ile geldi. Binanın camına sıkıştırmışlar imza zorunlulukları yok ya :D hatta binanın onune bile atıp gidebiliyorlarmis ona göre. Bence daha gelme ihtimali var bide takipsiz asla alma.

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
aliexpress artık bozdu, daha doğrusu artık çok popüler oldukları için siparişlere yetişemiyorlar kargo şirketleri. Takipli bile olsa özellikle chinapost ve onun yan türevleri 30-40 gün civarı teslim yapıyorlar (burda ptt yetişemiyorda denilebilir yada önemsemiyorlar artık). eskiden 20-25 gün civarı takipsiz makipsiz gelirken artık kargo parasıda versek gelmiyor o sürelere. hongkong post bi nebze daha iyi ama o da çoğu satıcıda yok. Aliexpresse 10-15 liraya 10-15 günde teslim yapan kargo seçeneği gelmesi lazım.
Amazon 3-5 dolara 10-15 günde teslim yapabiliyor. eskiden nasılsa gelir diyip bekliyordum ama artık açıkçası 4050 gün beklemek hevesimi kaçırmaya başladı varsa muadili parasını verip burdan alıyorum mecbur. 100'un üzerinde alışverişi olan biri olarak söylüyorum.

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
aliexpress artık bozdu, daha doğrusu artık çok popüler oldukları için siparişlere yetişemiyorlar kargo şirketleri. Takipli bile olsa özellikle chinapost ve onun yan türevleri 30-40 gün civarı teslim yapıyorlar (burda ptt yetişemiyorda denilebilir yada önemsemiyorlar artık). eskiden 20-25 gün civarı takipsiz makipsiz gelirken artık kargo parasıda versek gelmiyor o sürelere. hongkong post bi nebze daha iyi ama o da çoğu satıcıda yok. Aliexpresse 10-15 liraya 10-15 günde teslim yapan kargo seçeneği gelmesi lazım.
Amazon 3-5 dolara 10-15 günde teslim yapabiliyor. eskiden nasılsa gelir diyip bekliyordum ama artık açıkçası 4050 gün beklemek hevesimi kaçırmaya başladı varsa muadili parasını verip burdan alıyorum mecbur. 100'un üzerinde alışverişi olan biri olarak söylüyorum.
Bence biraz şans işi veya satıcıya gore değişiyor. Ayın 7 sinde verdiğim sipariş china airpost ile 15 inde geldi.

RS251830696CN

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20