Yardım aliexpress para iade(sadece paypal diyorlar)

sieda21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ali kemal de
Cihazım
smart 6
Konular
23
selamlar aliexpress den ürün aldım arızalı çıktı para iadesi istiyorum sadece paypal a iade yaparım diyor nasıl yapıcam ödemeyi nasıl alırım yardımcı olacak var mı acaba

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Merhaba. Banada öyle demişlerdi ama IBAN numarami yolladim nasıl olduysa kredi kartima dustu odeme.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
selamlar aliexpress den ürün aldım arızalı çıktı para iadesi istiyorum sadece paypal a iade yaparım diyor nasıl yapıcam ödemeyi nasıl alırım yardımcı olacak var mı acaba

Kredi Kartından ve Paypal Olmadan Ödemeyi Yaptıysanız, Kredi Kartınıza Geri İade Verirler. Benimde İade Ettiklerim Oldu Ama Paypalı Öne Hiç Sürmediler.

El7is

Azerbaycan'dan Selam.
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
El7is
Cihazım
Note 4X SD
Meslek
Mak. Müh.
Konular
25
Ödemeyi paypal ile yapmadıysanız kredi kartına iade alabilirsiniz.
Dispute açın. Aliexpress sizin yanınızda.

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Ödemeyi paypal ile yapmadıysanız kredi kartına iade alabilirsiniz.
Dispute açın. Aliexpress sizin yanınızda.
Aynen bu konuda katılıyorum. Aliexpress destek ekibi müşteri memnuniyetini çok önemsiyor bence

stfazli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FAZLI
Cihazım
XIAOMI YI
Konular
8
Hocam ben 4-5 defa geri ödeme aldım refund isteği oluştur kabul etme paypal falan. Diretirse de escalate ve aliexpress yönetime şikayet yaz. Hatta direttiği zaman geri ödemeyi full refund olarak iste ve tekrar kargo ile uğraşamam onlar anlaşmalı kargo ile gönderiyolar ben ürüne ödediğim paranın daha fazlasını kargo ücreti olarak vermek zorunda kalıyorum falan yaz ve şikayet sonunda geri ödeme alırsın. Adamlar nasıl ödeme yaptıysan o şekilde geri ödüyorlar. İban falan da vermedim ben hiç bugüne kadar.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
92
adam paypal ı senin zora koşmak ve ödeme yapmamak için bahane etmiş.. biliyorki TR de artık paypal yok

disput edeceksin.. ve sorunu resimleyip kısaca açıklama yazacaksın...

adam hemen sana geri çek paranı istediğin yere transfer edeceğini belirtecektir... ben ödemesini geri aldıklarımı bile geri çekmedim.. çünki adamın ticaret hayatında disput gözüksün.. toplam satışındaki olumsuz satış olarak gösterecek

misal.. 100 satışdan 10 dan fazlası disput çekmiş ise güven sorunu olan satıcı demektir.
ayrıca orda feedback kısmını iyi okuyun.. birçok kişi ürün veya kargo ile yorumlarını .. eğer kullandı ise sonuçlarını resimleyerek paylaşıyor.. özellikle gelen paketin resmini çekiyorlar..

satıcı ile iletişime mesaj olarak geçtiğinizde sorunu kabul etmez... disput edersin.. resmi koyar kısaca sorunu anlatırsın... 1 hafta içerisinde iade alırsın.. o arada sana defalarca satıcı yazar paranı ödedim disput u geri çek diye...

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
bu aralar alibabaexp de sorun var.. 09.09 da sipariş verdiğim urunler halen gelmedi... ve benımde gerı odeme ıstegım oldu. paypal diye tutturmadılar.. kredı kartına gerı geldı ödemem

gunebakanweb

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
Aliexpress den ödemenizi resmi dispute ile talep edin tartışma açıp tamamını yada anlaştığımız tutarı yazarsınız. Satıcı kabul eder ödemeyi yaptığınız yere para AliExpress tarafından iade edilir.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
92
bu aralar alibabaexp de sorun var.. 09.09 da sipariş verdiğim urunler halen gelmedi... ve benımde gerı odeme ıstegım oldu. paypal diye tutturmadılar.. kredı kartına gerı geldı ödemem

aliexpress de mi sorun yoksa denizler aşırı kargolada mı bilmiyorum.. ürün detay kısmında bakınca ürün ana dağıtım noktasından çıkmış yani kargo gemisine verilmiş gibi gözüküyor.. takip nosu olanlarda da ülkemize giriş tarihi de var.. kısacası.. transfer süresi oldukça uzun olmaya başladı... bazen 40-60 günlük bir taşıma süresi gözüküyor...

geçen bir fransız kendisine 8 günde ulaştığını yazmış.. şaşırdım baya.. ama rus lar ise çok farklı ürünler için ortalama 15-20 gün arası erişim süresinden hep bahsediyor

Üst Alt