Anladım hocam ben daha kapatan bir şekilde almıştım cami kaldırıyor bende sipariş verim ozamanbana sorduğunu varsayarak cevap veriyorum hiç bir sorun olmadı hocam
MiuiPro 7.9.7 Mi5s
nasıl kaldırıyor yani?Anladım hocam ben daha kapatan bir şekilde almıştım cami kaldırıyor bende sipariş verim ozaman
Nereden aldınız hocam kılıfıMi note 2 versiyonunu aldım bu kılıfını harika bir kılıf tavsiye ederim.
Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Slm usta sana bi soru soracam senin telefonda hiç güneş ışığında alt tuşların sapıtması gibi bi durum oluyormubana sorduğunu varsayarak cevap veriyorum hiç bir sorun olmadı hocam
MiuiPro 7.9.7 Mi5s
inanirmisin neredeyse hiç güneş görmüyorum o yüzden net cevap veremiyorum günümün tümü mağazada geçiyorSlm usta sana bi soru soracam senin telefonda hiç güneş ışığında alt tuşların sapıtması gibi bi durum oluyormu
anladım benimde aynı ama gezerken böyle bi sorun oluyor. aynı sorunla karşılaşan var ise yazsıninanirmisin neredeyse hiç güneş görmüyorum o yüzden net cevap veremiyorum günümün tümü mağazada geçiyor
MiuiPro 7.9.7 Mi5s
bi ara senin için dinlenme bahanesiyle güneşin altina kendimi atıp deneme yapacağım haber ederimanladım benimde aynı ama gezerken böyle bi sorun oluyor. aynı sorunla karşılaşan var ise yazsın
teşekkürbi ara senin için dinlenme bahanesiyle güneşin altina kendimi atıp deneme yapacağım haber ederim
MiuiPro 7.9.7 Mi5s
Teşekkür ederim Skorpi abim, kader yollarımızı burada da kesiştirdiSayın yEmreozc Cihazınız hayırlı olsun, güle güle kullanın....TürkPDA'dan sonra, Mate 7 sonrası burada tekrar buluşmak varmış