Soru Aliexpress den xiaomi telefon alma

BAHAT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ A1
Konular
3
Arkadaşlar şuanda aliexpresse bakarsanız seçili markalarda ciddi indirimler var ve bu markaların arasında xiaomi de var aliexpress den telefon getirmenin bir yolu varmıdır?

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Bildiğim kadarıyla ürünü hangi ülkeden alırsanız, garanti o ülke için geçerlidir. Bence risk almaya değmez. |(

Oyla:

KASIMM

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Meslek
Tekniker
Konular
42
Sadece dolarlada alakası yok vergiden kurtuluyoruz. Bir sorum daha olacak mi band gibi saat de mi alsak gümrükde takılır

Facebookta saati geçiren çok kişi var geçer diye tahmin ediyorum sadece satıcının başarı yüzdesine ve oradan alan Türk vatandaşları var mı ona baksan yeterli olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten mi a2 ile türkiyeye giriş yaptı istanbula da 3 bayi açılıyor

Onlar sadece satış için diye biliyorum henüz ülkemizde servis hizmeti sağladığı bir yer yok diye biliyorum

Oyla:

bralakir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFARÜŞTÜ
Cihazım
Mİ A1
Konular
13
üstadlar varken yeni üyelerin bu kadar bilgece sorular sorup sonrada cevaplaması biraz garip geldi, kimse kırılıp alınmasın, sürç-i lisan ettik ise affola

hangi satışın hangi servisi?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Tamir için xiaomi türkiyeye bayi açtı artık servis işlemleri orada olur diye zannediyorum

bahsedilen garanti sadece iphone cihazlarda eurasia garantisi olarak veriliyordu, sonrasında firmanın türkiye bayisinin talebi üzerine iptal edilmişti bir ara, sonrasında kapsam daraltıldı galiba, AliExpress yoluyla alınan cihazlar o ülkelerde bulunan anlaşmalı firmalarca işlem görüyor bildiğim kadarıyla, bazı cihazlarda ülkemize özel ibarelerde var hatta

kendimde kendi içinde android öğrenen bir acemiyim, üstadlık satmaya niyetim yok, forumda bize yardımcı olmaya çalışan onca birikimli insanın emeğine saygı sadece

Son düzenleme:
Oyla:

BayVenois

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yns
Cihazım
Poco x3 nfc
Konular
4
Saatde sıkıntı yok geçerde telefon %60 ihtimalle geçmez satıcının profesyonelligine baglı birşey o iyice konuşman lazım getirince telefonu imei felanda sıkıntı garantiyi hiç düşünmüyecen zaten oraya göndermen cok zor.

Oyla:

BAHAT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ A1
Konular
3
üstadlar varken yeni üyelerin bu kadar bilgece sorular sorup sonrada cevaplaması biraz garip geldi, kimse kırılıp alınmasın, sürç-i lisan ettik ise affola

hangi satışın hangi servisi?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bahsedilen garanti sadece iphone cihazlarda eurasia garantisi olarak veriliyordu, sonrasında firmanın türkiye bayisinin talebi üzerine iptal edilmişti bir ara, sonrasında kapsam daraltıldı galiba, AliExpress yoluyla alınan cihazlar o ülkelerde bulunan anlaşmalı firmalarca işlem görüyor bildiğim kadarıyla, bazı cihazlarda ülkemize özel ibarelerde var hatta

kendimde kendi içinde android öğrenen bir acemiyim, üstadlık satmaya niyetim yok, forumda bize yardımcı olmaya çalışan onca birikimli insanın emeğine saygı sadece
Yardımcı olduğunuz için teşekküler arkadaşlar iyi geceler

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Saatde sıkıntı yok geçerde telefon %60 ihtimalle geçmez satıcının profesyonelligine baglı birşey o iyice konuşman lazım getirince telefonu imei felanda sıkıntı garantiyi hiç düşünmüyecen zaten oraya göndermen cok zor.
Hocam,profil resmin müthiş tebrik ediyorum valla

Oyla:

msamisengul

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Sami ŞENG
Cihazım
Asus zenfone
Konular
4
Bildiğim kadarıyla ürünü hangi ülkeden alırsanız, garanti o ülke için geçerlidir. Bence risk almaya değmez. |(

Hemen düzeltme yapayım....

Bilginiz yanlış. Konunun özü şu şekildedir. Öncelikle alınan ürünün temsilcisi mevcutsa ve üründe ab, global ve uluslar arası garanti mevcutsa burada da garanti geçerlidir.

Süre genelde 1 yıldır....

Ama....

Xiaomi türkiye temsilcisi olmadığı için kvk yada diğer servisler sıkıntı çıkarabilir.

Oyla:

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
Yazdığınız mesajın konu ile bir alakası varmı acaba? ben anlayamadımda?
Sizde çekememezlik var galiba. Geçmişte de benzer çıkışlarınız oldu bana karşı.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt